Juniorii lui Vlad, doar o remiză cu adversara pentru locul II

Juniorii I ai LPS-ului au ratat șansa de a-și consolida poziția a doua în clasamentul Grupei G. Handbaliștii lui Silvian Vlad nu au reușit decât o remiză în partida cu Unirea Cluj-Napoca, scor 30-30 (13-14).

Partida s-a disputat în Sala de Sport ”Dorin Moruțan”. Cele două echipe, de o valoare apropiată și prin prisma locurilor din clasament, au mers cap la cap în prima parte a jocului, oaspeții intrând la cabine la un gol diferență, scor 13-14. În partea secundă, bistrițenii au jucat mult mai bine și, datorită unei apărări avansate, au condus pe tabelă în câteva rânduri. Pe final au ratat mult pe contraatac, nereușind să încline balanța în favoarea lor. Partida s-a încheiat nedecisă, scor 30-30 și cele două echipe rămân în continuare la egalitate de puncte, LPS-ul ocupând locul 2 cu un golaveraj mai bun. Pe prima poziție se află în continuare Extrem Baia-Mare. În perioada 4-7 decembrie, la Arad, se va disputa primul turneu de sală din cadrul grupei G.

Vlad crede că merita victoria

Antrenorul LPS-ului, Silvian Vlad este de părere că echipa sa merita să câștige partida cu clujenii. ”Era o echipă pe care trebuia să o batem, suntem mai buni decât ei. Din păcate, degeaba reușești să te aperi foarte bine dacă ratezi mult pe contraatac. Portarii, Vlad și Turcu au jucat foarte bine, restul jucătorilor mei au fost slabi” a declarat Silvian Vlad.

Acesta mai spune că echipa sa își poate consolida poziția a doua în urma turneului de la Arad. ”Vom juca la Arad primul turneu de sală. Cred că putem avea evoluții bune și să rămânem pe locul II după acest turneu”, a declarat Vlad.

 | 89 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On