Juniorii lui Săsărman au ratat semifinalele

Juniorii B ai Gloriei Bistrița nu s-au calificat în semifinalele Campionatului Național. Fotbaliștii antrenați de Valer Săsărman au participat, în perioada 10-14 iunie la faza zonală a Campionatului Național, competiție ce s-a desfășurat la Salonta. Bistrițenii au disputat două meciuri în grupe, ambele pierdute. Au fost învinși de LPS Iași cu scorul de 3-1 și de Liberty Salonta cu 1-0.

Cu toate că a pierdut calificarea, Valer Săsărman crede că adversarii nu au fost foarte valoroși și că echipa sa putea avea un rezultat mai bun. ”Păcat că am pierdut primul meci, cu Iașiul, pe care l-am dominat, dar nu am reușit să înscriem. Dacă băteam Iașiul cred că alta era situația. Apoi, cu Salonta am primit gol în minutele de prelungire. Nu cred că au fost adversari mai buni decât noi, dar băieții au intrat destul de timorați în teren și acest lucru s-a văzut. Chiar dacă nu am reușit să ajungem mai departe, sper ca din această generație să scoatem câțiva jucători care să ajungă mai sus” a declarat Săsărman.

Lotul Gloriei B, care a participat la acest turneu zonal este următorul: Simionca, Moldovan, Ștefănuț, Jeican, Runcan, Oroian, Bența, Moloca, Farcaș, Feurdean, Archiudean, Băbuțan, Hasbei, Pădurariu, Odorhean, Chindriș, Rus, Greab, Rob, Octavian Moldovan. Juniorii B ai Gloriei au intrat în vacanță până în data de 10 iulie, când se va striga reunirea lotului și va reîncepe pregătirea.

 | 153 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On