Juniorii III, generația care vine din urmă

După absolvirea liceului de către juniorii I, Silvian Vlad a preluat o nouă generație de handbaliști. Noua echipă de juniori III a Liceului cu Program Sportiv are în componență 18 copii de clasa a 8-a. Majoritatea dintre aceștia sunt din Bistrița, dar sunt handbaliști și din Rebrișoara, Cristur Șieu și Prundu Bârgăului. Juniorii lui Vlad au început pregătirea cu un cantonament la Geoagiu ”“ Băi, împreună cu Universitatea Cluj, continuând apoi pregătirea în sală, la Bistrița. LPS va organiza și un turneu la Bistrița, turneu care se va desfășura în perioada 4-5 septembrie, participând echipe din Cluj, Suceava și Baia-Mare.

Protocol cu Universitatea Cluj

După tradiție, și în cazul acestor juniori s-a semnat un protocol cu Universitatea Cluj. Astfel, în prima fază, clujenii le-au oferit un cantonament dar și echipamente sportive și mingi. La terminarea junioratului, Clujul va avea întâietate la transferuri. „Deja i-au remarcat pe câțiva, sunt jucători înalți. Însă e prea devreme, nu sunt copți. Unii dintre ei pot ajunge handbaliști, alții poate nu vor ajunge. Depinde de mai mulți factori” a declarat Silvian Vlad.

Lotul juniorilor III: Dorin Cuc, Cristian Asăvoaiei, Mihai Udrari (portari); Rareș Iancu, Răzvan Moldovan, Nicușor Vlașin, Andrei Ani, Valentin Popan, Vlad Suciu, Dacian Milășan,Vlad Bozomală, Andrei Văcar, Tudor Boarescu, Cătălin Tohati, Răzvan Popan, Alexandru Vermeșan, Alexandru Crăcană, Ovidiu Moldovan.

 | 91 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On