Juniorii I au câștigat la Cluj

Juniorii I ai Liceului cu Program Sportiv au câștigat în deplasare la LPS Cluj-Napoca. Fără obiectiv, după ce au ratat calificarea la turneul semifinal, bistrițenii au început mai slab meciul, dar și-au revenit pe finalul primei reprize, intrând la cabine la scorul de 15-13. În partea secundă, LPS Bistrița își revine. Cu o evoluție foarte bună a portarului Beșa, juniorii lui Vlad se dezlănțuie pe final și câștigă cu scorul de 33-25.

”A fost un meci în fața unui adversar care își dorea victoria, dar în cele din urmă ne-am revenit și am câștigat. S-au remarcat Beșa, Gabor și Vlad, restul au avut o evoluție destul de modestă”, a declarat Silvian Vlad.

După ce a ratat turneul semifinal și va termina grupa pe locul al treilea, echipa lui Silvian Vlad a rămas cu celălalt obiectiv, competiția între licee a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). ”Am ajuns la faza pe zonă a competiției și sperăm să ajungem în finală la ONSS. Este singurul obiectiv care ne-a mai rămas. Elevii sunt în ultimul an de juniorat, în ultimul an în care vor mai juca în această formulă. După aceea își vor găsi fiecare echipă”, a declarat Vlad.

 | 95 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On