Juniorii A ai Gloriei au ratat calificarea în semifinală

Juniorii A ai Gloriei au ratat calificarea în semifinală

Juniorii A ai Gloriei Bistrița nu au mai putut repeta performanța de anul trecut, când au ajuns în finala Campionatului Național. Fotbaliștii antrenați de Dan Matei s-au întors acasă de la turneul zonal de la Iași cu două înfrângeri și un singur gol marcat. Gloria a pierdut cu Poli Timișoara cu scorul de 4-0 și cu FC Bihor cu scorul de 3-1. Singurul gol al bistrițenilor a fost marcat de Dragomir.

Antrenorul Dan Matei consideră că echipa sa a făcut două jocuri bune, deși a întâlnit adversari de vârstă mai mare. ”Am făcut un joc foarte bun, combinativ și cred că dacă nu ratam câteva ocazii în meciul cu Timișoara, scorul putea fi altfel. Dar am lăsat o impresie bună, cred că scorurile la care am pierdut sunt prea severe față de ce s-a întâmplat în teren. Oricum, jucătorii noștri sunt născuți în 1992 și echipele participante sunt de 1990. S-a văzut diferența de vârstă, dar cred că a fost o experiență bună și, dacă rămânem cu aceiași jucători, la anul avem șanse la o performanță mult mia bună” a declarat Dan Matei.

Lotul juniorilor A, care a evoluat la turneul zonal, este următorul: Istrate, Coman; Fizeșan, Patca, Oltean, Peteleu, Diudea, Rozenfeld, Mihancea, Rogozan, Dobrea, Roman, Vasilichi, Varga, Moldovan, Dragomir, Buta, Albuț

În cursa pentru semifinală a Campionatului Național de Juniori mai rămâne echipa lui Valer Săsărman. Juniorii B ai Gloriei participă la turneul zonal la Salonta, competiție ce se va încheia în data de 14 iunie. Adversarii Gloriei vor fi FC Salonta, Oțelul Galați, Pandurii Târgu Jiu, LPS Iași și FCM Bacău.

 | 85 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On