Juniori republicani: Trei victorii din 4 în etapa a 21-a a Campionatului Național

Sâmbătă s-au disputat  jocurile contând pentru etapa a 22-a din seria a 6-a a Campionatului Național al juniorilor A și B, competiție la care Gloria Progresul a jucat pe terenul Gloria 2 împotriva juniorilor de la FC Zalău, în timp ce juniorii de la LPS au jucat tot pe teren propriu cu cu Industria Sârmei Câmpia Turzii.

Juniorii A de la Gloria Progresul au întors rezultatul după pauză, reușind o victorie muncită și meritată. Juniorii B de la Gloria sunt singurii dintre bistrițeni care au părăsit terenul învinși, în timp ce juniorii de la LPS  au câștigat ambele jocuri cu turdenii.

Gloria Progresul – FC Zalău

Juniori A: “ Mare” show pe terenul Gloria 2: Gloria Progresul  – FC Zalău 5-2 (1-2)

Juniorii A de la  Gloria Progresul, pregătiți de Titi Voica, echipă clasată pe locul 6 al clasamentului după 21 etape au întâlnit pe teren propriu pe FC Zalău, ocupanta locului 11 în clasamentul seriei a 6-a.

Cu o echipă improvizată, bistrițenii reușesc să obțină o victorie meritată, după ce reușesc să întoarcă rezultatul după pauză. Oaspeții deschid scorul destul de repede, T. Rus egalând cu o lovitură de cap la un corner executat de Lup. La 1-1, Mare trimite mingea în transversală, după care oaspeții înscriu pe un contraatac și preiau din nou conducerea pe tabela de marcaj, până la pauză Mare ratând trei mari ocazii de gol. După pauză, bistrițenii forțează victoria reușind să marcheze 4 goluri, toate 4 fiind marcate de Mare, două dintre ele fiind marcate cu capul după două faze fixe, celelate prin două șuturi plasate.

Gloria: Trif, Lup, Mare, Beraru, T. Rus, Rusu, Timiș, Mihăilă, Hales, Mureșan, Pașca.  

Juniori B: Gazdele cu ratările, oaspeții cu golurile: Gloria Progresul – FC Zalău 1-3 (0-1)

Juniorii B ai Gloriei Progresul, pregătiți de Dinu Vlad și Gabi Cârstea, aflați pe locul 7 după 21 etape au jucat împotriva echipei clasate pe locul 12 în clasamentul seriei. Cu 3 jucători născuți în anul 2000 în echipa de start, bistrițenii încep bine jocul dar Bumbu, Constantin și Runcan nu reușesc să marcheze din situații bune de gol. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, oaspeții intră la cabine în avantaj după un gol marcat pe o contră. Repriza a doua se desfășoară pe aceleași coordonate, cu gazdele responsabile cu ratările, oaspeții marcând încă două  goluri și scorul devine 0-3, Bumbu reușind să marcheze golul de onoare pe final de joc. 

Gloria: Șarkani, Boian,Moldovan, Vărărean, Serețean, Drăgan, Constantin, Bălan, Slăvoacă, Neamțu,  Bumbu. Au mai jucat: Runcan, Rebus, Mândrean, Pop, Racoți.

 LPS Bistrița – Industria Sârmei Câmpia Turzii

Juniori A: Gazdele la a doua victorie în campionat: LPS Bistrița – Industria Sârmei Câmpia Turzii 3-1 (2-1)

Partida dintre juniorii A de la LPS, aflați pe ultimul loc în clasamentul seriei și Industria Sârmei Câmpia Turzii, ocupanta locului 10 în clasament s-a terminat cu victoria bistrițenilor, care astfel obțin cea de-a doua victorie în această ediție de campionat. L. Mircea și Precup marchează și duc scorul la 2-0, până la pauză oaspeții reușind să reducă diferența dintr-un penalty. După pauză asistăm la un joc de mare luptă la mijlocul terenului, oaspeții au șansa egalării dar ratează o ocazie de cascadorii râsului, un atacat advers călcând pe minge pe linia porții. Finalul jocului aduce și golul trei pentru bistrițeni, marcat de Ani care trimite în poartă o minge scăpată de portarul advers.

LPS: Felhazi, Șoimușan, Șumfelean, Moroșan, Petrovan, Precup, Ani,  Chiriloaia, Mureșan, L. Mircea, Rus. A mai intrat: B. Mircea, Stăuceanu, Corceac, Țapciuc, Rusu.

Juniori B: Patru goluri marcate din patru faze fixe: LPS Bistrița – Industria Sârmei Câmpia Turzii 4-0 (2-0)

Jucătorii pregătiți de Sergiu Mândrean și Sergiu Gabor, locul 9 în clasament, au jucat pe teren propriu cu echipa clasată pe locul 12 al clasamentului seriei a 6-a. A fost un joc de luptă pe un teren denivelat, ambele echipe sărind peste faza de construcție, jucând mingi lungi pe cei doi atacanți.

Bistrițenii au condus ostilitățile pe teren reușind să marcheze câte două goluri pe repriză, toate în urma unor faze fixe. În prima repriză două lovituri libere executate de Candale și Lokotuș s-au materializat cu goluri marcate de Pop și Vereșezan, iar în repriza a doua două lovituri de colț au fost finalizate de Băldean și Gabor.

LPS: Boca, Pop-Petruț, Pop, Vereșezan, Lokotoș, Minta,  Chirlejan, Georgiță, Candale,  Grad, Băldean. Au mai jucat: Moldovan, Gabor.

 

Sportulbistritean.ro


 | 306 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *