Juniori republicani: Juniorii B de la LPS vor juca finala seriei a 6-a a Cupei Regiunilor: Sporting Recea ”“ LPS 0-1 (0-1)

După ce au terminat campionatul pe locul 7 în seria a 6-a a Campionatului Național al juniorilor B, juniorii de la LPS Bistrița au jucat în primul joc al Cupei Regiunilor, în deplasare împotriva celor de la Sporting Recea, echipă care a terminat campionatul pe locul 11.

A fost un joc în care bistrițenii s-au impus la limită în fața băimărenilor, printr-un gol marcat în prima repriză de Lokotuș, direct din lovitură liberă de la 25 de metrii lateral dreapta. Bistrițenii au început bine jocul și în minutul 6 Moldovan ratează un penalty scos de Șoimușan. Fiecare echipă abordează diferit jocul, gazdele cu o posesie prelungită și multe pase, bistrițenii fiind mai pragmatici, trimițând mingile pe cei doi atacanți Rus și L. Mircea, jucători de viteză. A ieșit un joc frumos, de mare luptă între cele două careuri, ambele echipe reușind să-și creeze destul de puține situații clare de gol. Soarta partidei s-a decis practic la jumătatea primei reprize când Lokotuș marchează direct dintr-o lovitură liberă, până la finalul jocului nici una dintre cele două echipe n-au mai reușit să marcheze, astfel că bistrițenii vor juca sâmbătă la Satu Mare, finala seriei a 6-a a Cupei Regiunilor împotriva celor de la Olimpia Satu Mare.

Lotul de jucători folosit de Sergiu Gabor și Sergiu Mândrean: Boca, Șoimușan, Ani, Vereșezan, Lokotuș, Chirlejan, Georgiță, Corceac, Moldovan, Rus, L. Mircea. Au mai jucat: Minta, Băldean, Pop, Mititean, Bușiță.

 

Sportulbistritean.ro

 

 | 346 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *