Juniori republicani: Juniorii A de la LPS salvează onoarea bistrițenilor în etapa a 24-a a Campionatului Național

 

Miercuri s-au disputat  jocurilor contând pentru etapa a 24-a din seria a 6-a a Campionatului Național al juniorilor A și B, competiție la care Gloria Progresul a jucat acasă împotriva celor de la Universitatea Cluj, în timp ce juniorii de la LPS au jucat pe terenul omologilor de la LPS Satu Mare. A fost o etapă neagră pentru bistrițeni, doar juniorii A de la LPS Bistrița, echipă clasată pe ultimul loc al clasamentului a reușit să obțină victoria, celelalte trei echipe părăsind terenul învinse.

Gloria Progresul – Universitatea Cluj

Juniori A: Nici o șansă în fața lideruluiGloria Progresul – Universitatea Cluj 0-3 (0-1)

Juniorii A de la  Gloria Progresul, pregătiți de Titi Voica, echipă clasată pe locul 6 al clasamentului după 23 etape au jucat pe terenul central din complexul Jean Pădureanu împotriva liderului la zi al clasamentului. A fost un joc dominat în ceea mai mare parte de oaspeți, de la gazde doar Akari și Țegle s-au ridicat la nivelul adversarilor. O primă repriză în care bistrițenii s-au agățat mai bine de adversari, primind doar un singur gol, după o minge pierdută prea ușor la mijlocul terenului. După pauză clujenii au forțat mai mult și au reușit să mai marcheze încă două goluri, venite unul după o greșeală de plasament a fundașilor bistrițeni și altul după ce portarul Șarkani a scăpat o minge față. Oaspeții au obținut astfel o victorie importantă care îi menține pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu Olimpia Satu Mare, ocupanta locului doi în clasamentul seriei.

Gloria: Șarkani,  Beraru, Mare, T. Rus, Coți, Lup, Țegle, Ceușan, Hales, Akari, Țigorean. Au mai jucat: Chiorean, Mureșan, Pașca  

Juniori B: Au sperat doar 15 minute: Gloria Progresul – Universitatea Cluj 1-6 (1-4)

Juniorii B ai Gloriei Progresul, pregătiți de Dinu Vlad și Gabi Cârstea, aflați pe locul 7 după 23 etape au jucat pe terenul Gloria 2  împotriva echipei clasate pe locul 2 în clasamentul seriei. A fost un joc în care oaspeții s-au impus clar după o partidă slabă făcută de bistrițeni. Hordoan a deschis scorul destul de repede și bistrițenii au visat frumos doar vreun sfert de oră, clujenii reușind să marcheze patru goluri până la pauză. După pauză antrenorul oaspeților face schimbările permise de regulament, oaspeții reușind să mai marcheze încă două goluri asigurându-și punctele care îi califică matematic în play-offul competiției.

Gloria: Șarkani, Boian, Rusu, Vărărean, Runcan, Drăgan, Constantin, Echim, Slăvoacă, Hordoan,  Bumbu. Au mai jucat: Serețean, Rebus, Andreica.

 LPS Satu Mare – LPS Bistrița

Juniori A: Bistrițenii întorc rezultatul după pauză: LPS Satu Mare – LPS Bistrița 1-2 (1-0)

Partida dintre juniorii A de la LPS, aflați pe ultimul loc în clasamentul seriei și LPS Satu Mare, ocupanta penultimului loc în clasament s-a terminat cu victoria bistrițenilor, care au reușit să întoarcă rezultatul după pauză. După o primă repriză dominată de gazde, care au reușit să deschidă scorul la mijlocul reprizei, bistrițenii încep bine repriza a doua și reușesc să întoarcă rezultatul Șoimușan și Rus reușind să marcheze două goluri în numai 10 minute. Bistrițenii obțin astfel cea de-a 3 victorie în 23 de etape, apropiindu-se la un singur punct de sătmăreni.

LPS: Felhazi, Șoimușan, Șumfelean, Ani, Petrovan, Precup, Mititean, Mureșan, Buda, Țapciuc, Rus. A mai intrat: Corceac, Rusu, Alexandru.

Juniori B: Gazdele și-au asiurat victoria până la pauză: LPS Satu Mare – LPS Bistrița 5-0 (4-0)

Jucătorii pregătiți de Sergiu Mândrean și Sergiu Gabor, locul 7 în clasament, au jucat pe terenul echipei clasată pe locul 3 al clasamentului seriei a 6-a, într-un joc controlat cap-coadă de gazde care și-au asigurat cele trei puncte puse în joc încă din prima repriză. Bistrițenii au început prost jocul încasând patru goluri până la pauză, gazdele asigurându-și practic cele 3 puncte puse în joc. După pauză ambii antrenor efectuează schimbările permise de regulament și gazdele reușesc să mai marcheze doar un singur gol, stabilind astfel scorul final.

LPS: Boca, Pop-Petruț, Pop, Vereșezan, Moldovan, Minta,  Chirlejan, Georgiță, Candale,  Lokotuș,  Băldean. Au mai jucat: R. Bușiță, Irimieș-Buia, H. Bușiță, Gabor.

 

Sportulbistritean.ro


 | 308 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *