Juniori republicani: Gloria da, LPS ba, în etapa a 9-a a Campionatului Național

Miercuri  s-au disputat jocurile etapei a 9-a din cadrul seriei a 6-a a Campionatului Național al juniorilor A și B, competiție la care Gloria Progresul a jucat pe terenul celor de la FCZalău, în timp ce juniorii de la LPS au jucatîn deplasare cu Industria Sârmei Câmpia Turzii. Juniorii Gloriei Progresul s-au impus clar în confruntarea cu echipele din Zalău, în timp ce  juniorii de la LPS au pierdut ambele jocuri de la Câmpia Turzii. 

FC Zalău – Gloria Progresul

Juniori A: Bistrițenii și-au asigurat victoria încă de la pauză:  FC Zalău – Gloria Progresul 1-4 (0-3)

Juniorii  A de la  Gloria Progresul, pregătită de Titi Voica și Dorel Zegrean, echipă clasată pe locul 6 al clasamentului după 8 etape și-au asigurat cele 3 puncte puse în joc încă din prima repriză a partidei cu FC Zalău, echipă clasată pe locul 9 în clasamentul seriei. Un joc bun făcut în prima repriză de bistrițeni s-a materializat prin 3 goluri, reușite de Simionca de două ori și Akari. După pauză chiar dacă Titi Voica face toate schimbările permise de regulament, tot bistrițenii fac legea pe teren și doar ratările și lipsa de inspirație la finalizare au făcut ca glorioșii să mai marcheze doar un gol reușit de Hales, gazdele marcând golul de onoare în ultimele minute. 

Gloria: Trif, A. Rus, Coți, Beraru, Lup, T. Rus, Chiorean, Ceușan, Èšigorean, Simionca, Akari. Au mai jucat Pașca, Mureșan, Bodea, Hales, Târziu.

Juniori B: Victorie clară în fața lanternei roșii: FC Zalău – Gloria Progresul  10-2 (7-1)

După ce etapa precedentă au marcat de 9 ori în poarta celor de la Maia Mare, în această etapă juniorii B ai Gloriei Progresul, pregătiți de Dinu Vlad și Gabi Cârstea, au reușit să marcheze 10 goluri în întâlnirea cu echipa clasată pe ultimul loc în clasamentul seriei. Bistrițenii au făcut din nou o repriză foarte bună reușind să marcheze 7 goluri, pentru ca după pauză schimbările efectuate și diferența din prima repriză au făcut ca juniorii Gloriei să mai marcheze doar 3 goluri, într-un joc controlat cap-coadă de elevii lui Dinu Vlad. Golurile bistrițenilor au fost marcate de Hordoan -4, 2 dintre acestea din penalty, Bumbu -3, Runcan -2, Constantin. 

Gloria: Șarkani, Serețan, Boian, Rus, Drăgan, Runcan, Vărărean, Slăvoacă, Hordoan, Constantin,  Bumbu. Au mai jucat Rebus, Andreica, Petri, Cifor, Bucur.

Industria Sârmei Câmpia Turzii – LPS Bistrița  

Juniori A: un nou joc, o nouă înfrângere: Industria Sârmei Câmpia Turzii – LPS  Bistrița 6-1 (5-0)

După ce etapa precedentă au pierdut acasă în fața ocupantei locului 13, juniorii A de la LPS, aflați pe ultimul loc în clasamentelul seriei, au pierdut cu același scor și la Câmpia Turzii, echipă clasată pe locul 12 al clasamentului. Gazdele și-au asigurat victoria încă din prima repriză când au reușit să înscrie 5 goluri, după pauză A. Mărginean reușind să marcheze golul de onoare pentru bistrițeni.

LPS: Munthiu, Linu, Șumfelean, Pop, Candale,  Alexandru, Mureșan, C. Mărginean, B. Mircea, Èšapciu, Chiriloaia. Au mai jucat: A. Mărginean, Precup, Bușiță.

Juniori B: Au luat câte un gol pe repriză: Industria Sârmei Câmpia Turzii –  LPS Bistrița 2-0 (1-0)

Jucătorii pregătiți de Sergiu Mândrean și Sergiu Gabor, locul 12 în clasament, au jucat pe terenul ocupantei locului 10 în serie după primele 8 etape. După un joc nebun, care a avut de toate: 2 eliminări, câte una pentru fiecare echipă, un penalty  ratat de gazde, un autogol marcat de bistrițeni, mingea trimisă în bară de ambele echipe și câteva ocazii bune de gol rata de cele două formații, victoria a venit gazdelor. După un început echilibrat gazdele rămân în 10, dar reușesc să deschidă scorul pe finalul primei reprize. Gazdele primesc un penalty pe care Boca îl respinge în corner, dar Moldovan trimite în propria poartă din corner și deschide scorul pentru gazde. Intrat la pauză B. Rus vede 2 cartonașe galbene în 10 minute și restabilește egalitatea numerică pe teren, după care gazdele marchează pentru 2-0 și se retrag permițând bistrițenilor să rateze câteva ocazii rămase fără rezultat pe tabelă.  

LPS: Boca, Petruț-Pop, Șoimușan, Ani, Lokotoș,  Chirlejan, Corceac, Mititean, Moldovan, Sgrad, L. Mircea. Au mai jucat: B. Rus, Szekely, Vereșezan.

 

Sportulbistritean.ro

 

 | 273 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *