Juniori E: LPS și Arsenal, victorii în etapa a treia

Ediția 2014-2015 a Campionatul Județean al juniorilor E, competiție destinată jucătorilor născuți după 01 ianuarie 2004, a continuat cu jocurile contând pentru etapa a treia a competiției, disputate pe terenul sintetic al Școlii Gimnaziale Lucian Blaga. A fost o etapă în care favoritele și- au câștigat lejer jocurile, Arsenal a învins cu 3-0 pe Ardealul Junior, în timp ce  LPS Bistrița a învins cu 6-0 pe Inter Viișoara.

Arsenal – Ardealul Bistrița 3-0 (2-0)

Partida dintre Arsenal și Ardealul Junior, dispuată pe terenul sintetic de la Școala Gimnazială Lucian Blaga, a fost una dominată în cea mai mare parte de juniorii de la Arsenal, care s-au impus la scor de neprezentare în fața adversarilor. Ștefan direct din lovitură liberă și cu un șut de la 20 de metri a dus scorul la 2-0 pe finalul primei reprize. După pauză Luchi ratează două bune ocazii de a reduce din diferență, după care cei de la Ardealul marchează un gol, dar în propria poartă, prin Larionesi care stabilește astfel scorul final.

Arsenal, antrenor Marius Chira: Cristian Pop, Răzvan Gâțan, Patrick Ștefan, Daniel Olinca, Radu Ghioc, Cristi Oltean, Raul Grigoraș, Bogdan Boca, Darius Gălușcă, Andrei Koczi, Darius Bumbu, Mihai Pânzariu, Raul Mureșan.

Ardealul Junior: Nicolae Ureche, Cristian Cozac, Vasilică Panait, Răzvan Lapoși, Emanuel Luchi, Marian Răcilă, Cătălin Șofronie, Mihai Ioniță, Răzvan Șut, Robert Dobrea, Roberto Aghiniței, Paul Mânecan, Darius Odorean, Larionesi Maximilian, Claudiu Rusu, Bogdan Sigartău.

Inter Viișoara – LPS Bistrița 0-6 (0-4)

Jocul dintre grupa copiilor născuți în 2005 de la Inter Viișoara și grupa 2004-2005 de la LPS, disputat pe terenul sintetic de la Școala Gimnazială Lucian Blaga, a fost una controlată cap-coadă de oaspeții, adversarii încercând atât cât i-au ținut puterile să țină mingea cât mai departe de propria poartă. Danci și Rad au reușit câte o dublă pentru puștii lui Buhai și în minutul 19 scorul era deja 0-4. Schimbările efectuate după pauză, dar și lipsa de concentrare la finalizare au făcut ca LPS-ul să mai marcheze doar două goluri în repriza a doua.

Inter Viișoara: Andrei Toma, Patric Hoha, Ionuț Grozav, Călin Mihaiu, Paul Grindean, Rareș Muthi, Alejandro Râpan, Ionuț Pop, Vlad Moldovan, Răzvan Gâțan, Mihai Moldovan, Alex Bahrin, Raul Sas, Denis Balaban, David Băbuțan, Norbert Szanto.

LPS, antrenor Leon Buhai: Ionuț Trifoi, Cosmin Dobre, Eduart Bucșa, Alexandru Smochină, Alexandru Flore, Darius Andrecuț, Raul Rad, Kevin Danci, Fabian Șot, Florin Cozac, Andres Trișcaș, David Cosma, Paul Șerban, Robert Molnar, Gabriel Nicolae, Patrick Gyorfi.

 

sportulbistritean.ro


 | 557 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *