Junioarele lui Crăciun, victorie acasă

Junioarele I ale Liceului cu Program Sportiv au reușit să câștige ce-a de-a doua partidă din seria F a Campionatului Național, acasă, cu Extrem Baia-Mare, scor 30-24.

Bistrițencele au început destul de timorate partida, astfel că băimărencele au preluat conducerea pe tabelă din primele minute. Handbalistele lui Crăciun s-au mobilizat însă repede și au reușit să preia conducerea pe tabelă înainte de pauză, intrând la cabine cu un avantaj de un gol, scor 13-12. După pauză însă, echipa gazdă a jucat mult mai bine, reușind să se desprindă și să câștige la o diferență de șase goluri. Scor final LPS Bistrița – Extrem Baia Mare 30-24 și Crăciun obține a doua victorie din două meciuri.

A fost un meci greu, cu o echipă foarte bună și foarte bine organizată. Însă după ce am intrat în joc, am demonstrat că suntem mai bune decât ele, atât ca valoare, cât și din punct de vedere tehnico-tactic și am reușit să câștigăm. Echipa este în creștere de formă, avem noi jucătoare foarte bune, după ce au plecat în vară cele mai importante și cred că se prevede un viitor cu mari performanțe!
Iuliu Crăciun

 | 93 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On