Junioarele lui Crăciun, fără cantonament în această iarnă

Handbalistele antrenate de Iuliu Crăciun, junioarele I și II ale Liceului Cu Program Sportiv au avut 8 zile de vacanță în această iarnă, după care au reluat pregătirile. Handbalistele nu au avut parte însă de un cantonament în această iarnă, din lipsă de fonduri.

Deși a devenit campion național cu junioarele I și a format din nou o echipă ce promite mult și în acest sezon, Iuliu Crăciun nu a primit nici o recompensă de la Consiliul Județean, la finalul lui 2008, fapt ce l-a mâhnit. Acesta a fost motivul pentru care nu a reușit să facă un cantonament în această iarnă. ”Sunt supărat… dintr-un singur motiv. Nu am reușit să le duc pe fete undeva, într-un cantonament pentru a-și încărca bateriile. Sezonul trecut, după ce am fost la Poiana Zânelor, defilam în fața adversarelor și am devenit campioni naționali. Anul acesta, nu sunt convins de acest lucru. E greu fără o pregătire la munte, centralizată. Sunt supărat pe cei de la Consiliul Județean, care nu s-au gândit și la noi, nu s-au gândit să recompenseze rezultatele. Oricum, le mulțumesc celor de la LPS pentru că au făcut tot posibilul să susținem la finalul anului turneul de aici, în cele mai bune condiții”, a declarat Iuliu Crăciun.

Junioarele I ale LPS vor susține, în perioada 24-26 ianuarie, al doilea turneu de sală din acest sezon. Handbalistele bistrițene vor juca la Oradea împotriva echipelor LPS Sebeș și CSS 2 Baia-Mare. ”Vrem o victorie din cele două meciuri, cu Sebeșul. Cu CSS 2 Baia-Mare va fi foarte greu. Se pare că s-au întărit din nou și au o echipă extrem de bună. Aduc jucătoare din mai multe orașe din țară”, a mai declarat Iuliu Crăciun.

În prezent, LPS Bistrița ocupă locul II în clasamentul Seriei F la junioare I, cu 14 puncte, cu 2 puncte mai puțin decât liderul CSS 2 Baia-Mare.

 | 184 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On