Junioarele III, vicecampioane naționale la tenis de masă

– Andreea Clapa, Teodora Rus și Arina Sângeorzan au
terminat pe doi Campionatul Național de juniori III pe echipe

Sala de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Bistrița a găzduit Campionatul Na-țional de juniori III pe echipe. La concurs au participat 20 de echipe de băieți și 28 de echipe de fete, de la cele mai importante cluburi din întreaga țară. Cu mai multe echipe participante în concurs, bistrițenii au reușit cea mai bună performanță cu echipa de fete de la CSM-LPS Bistrița. Andreea Clapa, Teodora Rus și Arina Sângeorzan s-au clasat pe locul al doilea, pierzând finala cu Slatina, scor 4-0. La băieți, cea mai bună performanță a fost obținută de echipa de la CSM-LPS, formată din Bogdan Sângeorzan, Andrei Flămând, Marius Bodea, aceștia clasîndu-se pe locul șapte. Clujul a câștigat concursul la masculin, pe locul al doilea situându-se echipa din Carei, iar pe locul trei Pristavu Câmpulung.

„A fost un concurs bun, cu foarte mulți participanți. Obiectivul cel mai important era clasarea pe locurile 1-2 cu prima echipă de fete. Am pierdut cu
Slatina,într-un meci în care adversarele au prins o zi mai bună” a declarat Gheorghe Bozga, antrenorul secției de tenis de masă de la CSM Bistrița.

 | 205 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On