Judo: Teodor Băldean, medaliat cu bronz la Campionatul Național U21

Finala Campionatului Național individual de judo U21 s-a desfășurat în weekend la Baia Mare.  Printre participanții la această competiție s-au aflat și 3 juniori bistrițeni legitimați la Clubul de Judo și Arte Marțiale Bistrița, pregătiți de Vasile și Valeria Bodea: Teodor Băldean, Răzvan Bodea și Vlad Farcaș.

Bistrițenii au concurat toți 3 în cadrul categoriei 73 de kg, alături de 32 de sportivi din țară, majoritatea dintre ei fiind cu 2-3 ani mai mari ca vârstă. Performerul bistrițenilor a fost Teodor Băldean care a pierdut în semifinală în fața lui Elemer Szocs care a devenit campionul național al categoriei, luptând pentru medalia de bronz cu bistrițeanul Răzvan Bodea, colegul lui de club și lot național.

După un meci foarte frumos care s-a decis după prelungiri victoria a revenit lui Teodor Băldean, care a intrat astfel în posesia medaliei de bronz, în timp ce Răzvan Bodea a terminat competiția pe locul 5. Vlad Farcaș a fost eliminat în primul tur de către David Pusztaide la Liberty Oradea, sportiv clasat în final pe locul 3.

Sportulbistritean.ro

 | 448 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *