Jucătorul anului în Liga a 4-a, ultima strigare! Caută ultimul talon din ziarul tipărit!

 

În urma unei anchete ample, inedită în presa locală, consultând antrenori, ziariști, observatori, arbitri, cititori ai Sportului bistritean de pe net și de pe print, vom alege cel mai bun jucător din Liga a 4-a în 2012. Numele se va cunoaște săptămâna viitoare. După două luni în care Sportul bistrițean a cules date de la o mare parte a oamenilor de fotbal ce participă la acest fenomen în județul nostru, suntem aproape să-i aflăm pe cei mai buni jucători din Liga a 4-a în 2012. 

Cum se votează

Sportul bistrițean a cerut câte 5 jucători de la fiecare categorie consultată, mai puțin celor de pe net. Am decis să luăm în calcul 10 antrenori, 10 observatori, 10 ziariști și 10 arbitri, pe criterii aleatorii. Am publicat un talon în fiecare număr din săptămânal și vom întocmi un top 5 al cititorilor de print. Pe net avem un sondaj de opinie și vom da  puncte primilor 5 clasați acolo.  Acordăm puncte, cîte 25 pentru prima poziție, 18, 15, 12 și 10 pentru ultima, în sistemul Formulei 1. Vom stabili clasamente pentru fiecare secțiune în parte. La final, vom puncta din nou, în același sistem, fiecare clasament în parte și adunăm punctele în topul final.

 

Câștigătorul va fi premiat în etapa din 7 aprilie

Luni, 1 aprilie, vom opri sondajul de pe net și vom centraliza toate datele. Câștigătorul se va cunoaste în cursul săptămânii viitoare și va fi premiat în etapa a 2-a din acest an, duminică 7 aprilie. Va primi un echipament complet (sort, tricou, jambiere), personalizat, marca MACRON, oferit de www.sportmania.com.ro

 

Ultimul talon, în numărul apărut azi la chioșcuri

În acest număr, publicăm ultimul talon din cadrul anchetei noastre. Dacă nu ați trimis până acum taloane completate, o mai puteți face până luni, 1 aprilie. Ele trebuie să ajungă pe adresa redacției, strada Gării 30, sc B, ap. 93 sau la biroul nostru de la Sala Polivalentă, aflat lângă fondul documentar al lui Vasile Jimboreanu. Puteți trimite câte taloane aveți. Mai multe ziyre cumpărate, mai multe șanse de câștig pentru jucătorul dumneavoastră preferat.

 | 254 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *