Jucătorii liderului Ligii a 4-a, Voința Livezile, primii și la reuniri

Jucătorii Voinței s-au reunit în această seară pe terenul sintetic de la Livezile și au început pregătirea de iarnă, primii din liga a 4-a. Pentru a-și încărca bateriile pentru sezonul viitor, elevii antrenați de Sava și Baciu se vor pregăti două săptămâni la Bistrița iar apoi vor face un cantonament la Piatra Fântânele.

Ca noutăți, vor evolua din tur la Voința Livezile Vlad Apostolache și Marius Gotea. Primul este liber de contract după ce a pus pe liber de șefii de la Zalău iar Gotea a fost operat recent la genunchi și se va recupera alături de cei de la Livezile, unde speră să joace în retur. „Avem programate și o serie de partide amicale în această perioadă, cu Gloria II, cu Unirea Dej, cu Avântul Reghin, cu juniorii Gloriei” a declarat antrenorul Ioan Baciu. Deocamdată, singurul jucător care a plecat de la Livezile este Otniel Sighiartău, care se pregătește cu Gloria Bistrița.

Lotul de la reunire: Voivod, Racoți, Mândrean, Coșneac, Pralea, Bozbici, Celsie, Bugnar, I. Precup, Marc, Apostolache, Brătfălean, Budăcan. Au lipsit motivat: Hâlmu, Iacob, Diudea, S. Rus, Conon, Horga

Augustin Danci


 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *