Jucători de fotbal faimoși care au jucat la casino

Jocurile de noroc sunt o plăcere pentru mulți dintre noi, iar din ce în ce mai mulți oameni ajung să joace la cazinourile online.

Există astfel o mulțime de dovezi arheologice și izvoare istorice care ne oferă informații despre jocurile pe care le organizau romanii pentru a se distra și a câștiga premii. Aceste jocuri erau în special destinate bărbaților din orice categorie socială, în timp ce femeile aveau jocuri separate.

De exemplu, împăratul Vespasian este cel care a ordonat construcția celei mai importante clădiri care a fost destinata sporturilor și anume Colosseum-ul, iar fiul său, Titus a fost împăratul care l-a inaugurat. Deși la început aici aveau loc luptele de gladiatori care luptau pentru faimă și libertate, în timp jocurile au luat locul aducând un plus de adrenalină și strategie în viața jucătorilor. Se plasau pariuri pe gladiatori, iar sumele erau adunate de către așa-zișii agenți de pariuri din acele vremuri.

În interiorul Colosseum-ului nu avea voie oricine, așa că mulți oameni se adunau în casele publice pentru a juca table si zaruri. Existau și taverne care organizau jocuri de noroc, iar acestea puteau însoți soldații în misiunile lor pentru a le oferi un prilej de relaxare între lupte. De cele mai multe ori, soldații își jucau solda la jocuri cu speranța că o vor dubla sau tripla. Cazinoul rămâne o pasiune pentru mulți oameni, atât de mulți încât există – iată – dovezi că până și împărații romani erau jucători împătimiți.

Table, zaruri sau pariuri, acestea erau interzise în timpul festivalului Saturnalia când se venera agricultura aducând omagii zeului Saturn. Peste ceva timp, în Sicilia se organizau lupte de box și se plasau pariuri pe viitorul câștigător. Cele mai faimoase lupte, cele pe care le vedem de multe ori în filmele de acțiune și aventură sunt luptele dintre lei și gladiatori.

Timpul a trecut și astăzi ne bucurăm de privilegii pe care strămoșii noștri nu și le pot imagina. Cel mai mare avantaj pe care îl putem avea este chiar internetul de care ne folosim zilnic. Ce ne-am face fără el? Astfel apariția cazinourilor online a fost doar la un pas de a deveni realitate. Azi ne bucurăm de zeci de cazinouri online chiar din intimitatea propriei case. Până și jucătorii de fotbal care au parte de adrenalină în fiecare zi aleg să joace la cazinourile online. Să luăm câteva exemple:

Tomas Brolin

Fotbalistul suedez care și-a dus echipa în semifinalele Cupei Mondiale este un jucător pasionat. Odată ce cariera i s-a terminat brusc după o accidentare gravă, a decis să nu lase sportul și a început să joace la cele disponibile online. Pokerul profesionist i-a atras atenția și a fost văzut des la Turneul European sau chiar la cel mondial de poker.

 Gerard Pique

Pique este poate cel mai bun jucător în defensivă de la echipa Barcelonei. Ceea ce poate nu știai este că a câștigat orice trofeu putea și este apreciat de oameni din întreaga lume. Joacă foarte bine fotbal, dar asta nu l-a oprit să mai încerce un domeniu al sportului. La Turneul European de Poker a reușit să adune nu mai puțin de 56 000 dolari. A participat și la turneul mondial din 2013, dar nu a câștigat. Interesant de remarcat este faptul că deși joacă astfel de jocuri este cumpătat și știe exact când să se oprească.

Jan Vang Sorensen

Acest jucător de fotbal nu a devenit cunoscut datorită golurilor sale, ci mai degrabă datorită câștigurilor uriașe la jocurile de poker. A jucat la clubul danez numit Odense BK unde și-a câștigat faima înainte de a se accidenta la genunchi la vârsta de 30 ani. De atunci joacă poker la nivel profesionist și inspiră alți jucători să nu se lase bătuți.

Marius Șumudică

Revenind pe plaiurile noastre mioritice, Șumudică este unul dintre românii care știe și să dea cu piciorul în minge și să joace poker la nivel profesionist. Deși a jucat la ruletă o perioadă lungă de timp în care a pierdut foarte mulți bani, a reușit să treacă peste acest episod.

Jocurile de noroc sunt o modalitate plăcută și relaxantă de a petrece timpul liber, atât timp cât fiecare jucător cunoaște regulile și le aplică în cel mai bun mod.

(Publicitate)

 | 2.009 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Ioan Horoba, alt mare jucător…

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *