Un jucător născut la Bistrița a ajuns la 50 de goluri în Liga 1!

CFR Cluj a învins, sâmbătă seara, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia FC Botoşani într-o partidă disputată în deplasare din cadrul etapei a 4-a a play-off-ului Ligii I.

Golurile liderului clasamentului au fost înscrise în primele 12 minute ale partidei de Ciprian Deac, care a ajuns astfel la 50 de goluri în Liga 1.

Fotbalistul născut la Bistrița a marcat, mai întâi, în minutul 3, când a transformat o lovitură de la unsprezece metri obţinută de Omrani în urma unui duel cu Chindriş în careul formaţiei din Botoşani.

Al doilea gol a venit în minutul 12, acelaşi Ciprian Deac reuşind să înscrie cu un şut puternic de la aproximativ 18 metri în urma unei lovituri libere.

Ciprian Deac a fost ales omul meciului după dubla de la Botoșani. Doar în acest sezon a marcat de 10 ori.

Formaţia condusă de Dan Petrescu rămâne singura echipă neînvinsă din play-off-ul Ligii I, cu 3 victorii şi 1 rezultat de egalitate după primele patru etape.

După victoria de sâmbătă, CFR Cluj se află pe primul loc al clasamentului, la 7 puncte distanţă de ocupanta poziţiei secunde, Universitatea Craiova, care are însă un meci mai puţin disputat.

 | 810 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *