”Pot juca la Bilbao!” Ganea, în echipa ideală a anului 2017!

Bistrițeanul Cristi Ganea a fost ales în primul 11 al anului 2017 de jucătorii și antrenorii care activează în primele trei eşaloane, în cadrul galei sindicatului fotbaliştilor din România, aflată la a cincea ediţie.

Echipa ideală a fost aleasă:

Florin Niţă, Mihai Bălaşa, Bogdan Ţîru, Cristian Ganea, Romario Benzar, Constantin Budescu, Mihai Pintilii, Filipe Teixeira, Denis Alibec, Harlem Gnohere şi Alexandru Băluţă.

În cadrul evenimentului au mai fost acordate următoarele premii:

Cel mai bun tânăr jucător: Dennis Man
Cel mai bun jucător străin din România: Filipe Teixeira
Cea mai bună jucătoare de fotbal: Andreea Voicu
Cel mai bun jucător de futsal: Savio Valadares
Cel mai bun arbitru: Ovidiu Haţegan
Premiu pentru întreaga carieră fotbalistică: Ianis Zicu
Premiu pentru întreaga carieră fotbalistică: Marius Niculae
Premiu pentru întreaga carieră fotbalistică: Florin Lovin
Premiu de excelenţă: Mircea Dridea.

 

 

„În 2018 îmi doresc să demonstrez mai mult la echipa de club. Ştiu că pot mai mult. Vreau să rămân în lotul echipei naţionale, selecţionerul Cosmin Contra să mă aibe în continuare în vederile sale. De asemenea, îmi doresc să plec într-un campionat mai puternic şi cred că pot reuşi acest lucru”, a spus Ganea, citat de agerpres.ro

Fundaşul susţine că deocamdată nu se poate vorbi despre un transfer al său la formaţia spaniolă Athletic Bilbao. „Nu e nimic concret. Aştept săptămâna asta sau cea care urmează, vom vedea. Orice jucător îşi doreşte să plece la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viaţa de fotbalist este scurtă şi cred că am şi eu vârsta la care ar trebui să plec. Spania este cel mai puternic campionat. Ar fi o onoare pentru mine să joc acolo, dar degeaba vorbesc dacă nu iese nimic. Eu momentan sunt la Viitorul”, a menţionat el.

„Multă lume spune că eu nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot să joc acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Nu vreau să vorbesc mai multe. Eu am jucat pentru ei, pentru selecţionata de acolo… sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei”, a adăugat Cristian Ganea, care și-a urmat părinții în Spania, acum câțiva ani, după ce a fost lansat în fotbal de Inter Viișoara.

 | 653 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *