Nu joacă, dar nici nu pot sta pe margine! Fotbaliștii bistrițeni au donat sânge!

În frunte cu antrenorul Dan Matei, o parte dintre fotbaliștii Gloriei au fost astăzi la Centrul de Transfuzii și au donat sânge.

Nalați, Curtuiuș, Albuț, Hasnăș, Racoți, Mureșan, Pop Petruț Rareș, Minta, Georgiță și Chirelejan au fost doar primii dintre jucătorii bistrițeni care au făcut acest gest. În perioada următoare, se vor alătura acestui demers și alți componenți ai clubului din Liga a treia.

”Și pentru că acest „meci” împotriva virusului COViD 19 să fie câștigat, clubul 1.FC Gloria va dona și o sumă de bani celor de la Crucea Roșie!”, a fost anunțul postat pe pagina oficialăde facebook.

Gestul fotbaliștilor a fost apreciat de președintele Consiliului Județean. Radu Moldovan a scris într-o postare:

„Suntem în plină pandemie, avem o criză de sânge, însă, din fericire, nu este criză de fapte și oameni buni! Solidari, o mare parte a componenților echipei 1. FC Gloria tocmai au donat sânge, fiind un exemplu demn de urmat. Nu o să fie ușor, dar uniți, muncind, donând fiecare ceea ce putem, vom câștiga „meciul” cu acest virus. Donează sânge, salvează și tu vieți!”

 

 | 834 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. felicitari , inca o data in plus se demonstreaza ca sportivii , si fotbalistii in cazul vostru , sunt oameni si caractere deosebite

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *