Jelna, tot mai departe de podium

-Progresul Jelna a obținut doar un punct în partida cu Maieru și
formația lui Ionele s-a
îndepărtat de locul
al treilea

Început perfect de meci pentru Jelna. La numai două minute de la fluierul de start, Hipi scapă singur pe stânga, pătrunde în careu și pune mingea lângă bară, la colțul lung. 1-0 și părea un meci ușor pentru gazde. În minutul 30, Varvari își începe recitalul, se distrează cu fundașii adverși și aduce egalarea (1-1). Nici nu apucă să se dezmeti-cească fundașii Jelnei și Varvari îi mai amețește o dată, cinci minute mai târziu și își aduce echipa în avantaj (1-2). Până la pauză, doar Bâzdâră are o răbufnire de orgoliu în tabăra gazdelor, punându-l la grea încercare pe portarul advers, cu o ghiulea de la 20 de metri.

Hattrick
Varvari

Jucătorii Jelnei ies mai motivați de la cabine și în minutul 50 Florea are golul egalării în bocanc, dar lovește mingea greșit din numai trei metri, cu poarta goală. Egalarea avea să vină în minutul 60. Colța îl faultează în careu pe Bâzdâră și Dosan arată punctul cu var. Penalty-ul este apărat în prima fază de Hoza, dar Bâzdâră revine și înscrie în cele din urmă (2-2). La 34 de ani, Varvari arată că are benzină mai multă decât tinerii fundași ai Jelnei. În minutul 72, atacantul celor din Maieru se distrează cu trei adversari și își aduce echipa în avantaj, la o fază la care primarul din Jelna, Sandu Simionca, nu s-a putut abține să exclame „Ä‚sta da jucător!”. Era 3-2 petru Maieru.

Al doilea penalty
pentru gazde

În minutul 75, Hipi este faultat de portarul Hoza și gazdele primesc al doilea penalty, irosit însă de Bâzdâră, care șutează peste poartă. Spiritele se încing pe final și Morar își lasă echipa în zece, după ce lovește un adversar fără minge. Chiar și așa, Jelna obține un punct in-extremis, Clapa marcând pentru 3-3 în mi-nutul 90, după ce Hoza a ieșit aiurea pe o centrare.

Mulți absenți la Jelna

Mai mulți jucători importanți au lipsit de la Jelna în acest meci, lucru care s-a simțit în jocul echipei lui Ionele. Fie că au fost accidentați, suspendați sau nu au putut veni, Iacob, Tot, Ilovan, Gordea, Domide l-au lăsat pe Ionele fără soluții. Astfel, și-au făcut loc în echipă juniorii Morar și Florean. Lipsa de exepriență a celor doi s-a văzut, primul fiind eliminat și al doilea ratând incredibil cu poarta goală.

Jucătorul
meciului

Varvari a fost de departe cel mai bun jucător al meciului. Unul dintre cei mai buni și mai constanți jucători din județ, de trei ori golgheter în ultimii zece ani, Varvari era să bată echipa Jelnei de unul singur. S-a distrat practic la fiecare gol cu fundașii adverși și a înscris cu execuții de mare atacant.

Arbitraj:

Brigada de arbitri a condus bine un meci nu tocmai ușor, cu multe intrări la limita regulamentului. Trei decizii importante a luat centralul Cosmin Dosan, două penalty-uri acordate corect pentru gazde și o eliminare indiscutabilă a lui Morar, de la Jelna.

Progresul Jelna:

Pop; Bugnar, Cucuiet, HIPI, Vărărean, CLAPA, BÂZDÂRÄ‚, Morar, Csillag, Mezei, Florean. A mai intrat: Macovei

Silvicultorul Maieru:

Hoza; Gal, Buta, Schuller, Popârțac, Rebrișorean, Bontaș, Colța, VARVARI, Avram, NAROȘ. A mai intrat: Ureche

Arbitri: C. Dosan;
Marica, Dumitrache.

Observator: T. Feier

 | 224 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On