Iuliu Crăciun: "A câștigat echipa cea mai valoroasă!"

Pentru prima dată campion național la junioare I. Cum vă simțiți, domnule Crăciun?

Dacă ar fi să mă gândesc la câtă muncă am investit, nu pot să spun cât de bine mă simt! A văzut toată lumea că pentru prima dată a fost promovată valoarea, iar echipa cea mai valoroasă a câștigat. Am avut mare încredere în fete, iar cei 8 ani de zile în care am muncit împreună ne-au adus aici, tactica aplicată de noi în meciul cu Slatina fiind una letală.

Aici nu ați mai avut probleme cu arbitrii…

De această dată ne-am putut bucura de arbitraje nepărtinitoare, arbitraje care, prin corectitudine, au scos în evidență cea mai bună echipă.

Ce părere aveți de publicul prezent în sală?

Pentru mine a fost ca și cum aș fi avut un jucător în plus pe teren, iar pe această cale le mulțumesc tuturor, mai ales părinților acestor fete, că ne-au susținut în toți acești ani așa cum au putut ei mai bine. De asemenea, felicit întreaga echipă, o echipă valoroasă care, din păcate, va pleca din Bistrița, aproape în întregime.

Am putea face cu această echipă una de senioare la Bistrița?

Eu sunt convins. Susțin acest lucru de mai mulți ani, așteptăm doar ca factorii de decizie să hotărască momentul potrivit. Am fi putut păstra aici pentru cel puțin 2 ani fete care de la anul vor juca în ligă.

 | 90 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On