își sărută ”žtribalul” de câte ori marchează! Nu joacă duminică, dar o va face dacă bate Lechința!

Cornel Pop este unul dintre cei mai excentrici, dar totodată simpatici, jucători din fotbalul județean. Face în aprilie 25 de ani și joacă la Viitorul Lechința, după ce a cochetat o vreme cu Liga a 2-a, antrenându-se cu Astra și Dinamo II.

Duminică, în primul meci din acest an, Cornel nu joacă. E suspendat, are 4 avertismente. “Va fi un meci greu, ne-au plecat mulți jucători, dar îi batem”, spune fostul elev al lui Dumitru Sigmirean într-o generație de aur a Liceului cu Program Sportiv. Lechința întâlnește echipa din Năsăud, dar gazdele au emoții, fiindcă nu au făcut nici măcar un antrenament până acum. A plecat mai bine de o jumătate de echipă și n-au nici antrenor, după ce Negrea și-a dat demisia.

Însă Cornel Pop are încredere în coechipierii lui care au rămas și le va ține pumnii. E un fan al tatuajelor , are două realizate la un cabinet din Cluj. Unul dintre ele crede că îi poartă noroc. E făcut pe un antebraț și îl sărută după fiecare gol. Spune că va face la fel și duminică, deși nu joacă. Își va săruta tatuajul la fiecare gol al Lechinței.

Celălalt tatuaj e realizat pe abdomen și reprezintă numele lui în chineză. Zice că-i ajung, nu mai vrea altele.

“Fotbalul înseamnă mult pentru mine. Aș vrea să joc până la 40 de ani. La Lechința sau altundeva, nu contează. Știu că peste tot e greu cu banii, nu numai la Lechința. Ä‚sta e fotbalul de azi, dacă nu ajungi la un nivel mare nu prea poți trăi din el. Eu joc mai mult de plăcere și de-abia aștept să intru pe teren, peste o săptămână”, mai spune Cornel Pop, unul dintre cei mai talentați fundași laterali ai Bistriței ultimilor ani.

Adrian Linca


 | 856 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *