Iosif Ureche, câștigător la Hungaroring! Al treilea premiu consecutiv!

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat a gazduit cea de-a 4-a etapa din cadrul Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit, Rosbk, desfasurata la Hungarorig. Bistriteanul Iosif Ureche a participat la aceasta etapa mult asteptata alaturi de colegii din echipa 33 Team din Cluj-Napoca, Zigmond Zoltan (Zoli) din Cluj si Razvan Ponoran din Alba

Acestia au fost sustinuti de la fata locului de o impresionanta asistenta alcatuita din prieteni, colegi, familie si sponsori care au facut echipa 33 Team sa aiba o prezenta de invidiat la Hungaroring.

Etapa a fost presarata de numeroase evenimente, mai mult sau mai putin fericite, dar prin spiritul de echipa si determinarea pilotilor, acestea au fost depasite cu succes reusind o clasare la final de cursa foarte buna.

La clasa Superbike 1000 Rookies, Iosif isi adjudeca, pentru a treia oara consecutiv, prima treapta a podiumului in timp ce locul trei este ocupat de colegul sau Razvan, care dupa o serie intreaga de ghinioane, reuseste binemeritata treapta pe podium.

La clasa Superbike 1000, Zoli dupa o admirabila revenire dupa un mic accident petrecut in calificari, reuseste terminarea in puncte.

Astfel in clasamentul general provizoriu, la clasa 1000 Rookies, Iosif conduce detasat in timp ce Razvan se situeaza pe locul 5; la clasa 1000, Zoli este la egalitate pe pozitia a 3-a.

"Am asteptat cu foarte mare nerabdare etapa de la Hungaro, circuit pe care il cunosc foarte bine, fiind la a patra participare pe el. Desi am reusit stringerea doar a mai putin de jumatate din bugetul necesar acestei etape, am reusit ocuparea primei pozitii a podiumului, dupa o cursa tactica, fara sa-mi asum riscuri inutile. In calificari am scos un timp foarte bun, record personal absolut, care m-a facut sa plec de pe prima pozitie a grilei de start.

Multumesc foarte mult echipei, membrilor Crazy Snails si tuturor sustinatorilor iar nu in ultimul rind multumesc sponsorilor pentru sustinerea atit financiara cit si morala de care au dat dovada" – a declarat in excusivitate pentru Bistriteanul, pilotul Iosif Ureche.
 

Din cadrul campionatului se va mai desfasura cel putin inca o etapa, a carei locatie inca este in discutie.
 

Aducerea trofeului la sfirsit de an, la clasa Superbike 1000 Rookies, din cadrul RoSbk, la Bistrita devine pe zi ce trece o tot mai mare certitudine.

bistriteanul.ro

 | 759 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *