Ionel Burduhos joacă tare! Caută campioni la ei acasă! PFG Bistrița deschide puncte de lucru în 8 localități din județ!

Clubul de k1 Profesional Fight Gym Bistrița, coordonat de sensey Ionel Burduhos, derulează un proiect extrem de ambițios și de interesant. Sub motto-ul ”Căutăm campionul la el acasă”, gruparea bistrițeană deschide mai multe puncte de lucru în localități din județ.

Deocamdată caută campioni în Mărișelu, Șieuț, Telciu, Teaca, Prundu Bârgăului, Budacu de Jos, Măgura Ilvei și Lechința, dar vor apărea și alte zone în care vor ajunge cei de la PFG ca să împărtășească din cunoștințele lor.

”Prin acest proiect ne dorim să facilităm un cadru motivațional pentru tineri, în scopul practicării sportului, cu efecte de durabilitate spre obținerea performanței în KickBoxing”, spune Burduhos, care e și consilier local din partea PSD.

 

Proiectul lui prezintă mai multe beneficii care se doresc a fi atinse, cum ar fi: susținerea unui mod de viață sănătos, promovarea valorilor de disciplină, respect, echilibru și progres care sunt redate de principiile fundamentale ale artelor marțiale, asigurarea unui cadru de evoluție a sportivilor de la practicanți amatori până la sportivi de performanță și multe altele.

”Am obținut în timp rețeta succesului de-a lungul celor 8 ani de activitate, perioadă în care am avut performanțe remarcabile: rezultate importante ale sportivilor la competiții naționale și internaționale, situarea clubului PFG Bistrița în clasamentul general al cluburilor pe locul al II-lea la nivel național în anul 2019 sau organizarea a cinci ediții Mix Kombat, gală profesionistă de KickBoxing”, spune Ionel Burduhos, care s-a impus deja printre cei mai importanți oameni de sport din județul nostru.

 | 2.074 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *