Ioan Dosan, director tehnic la echipa de fete

Plecarea lui Adrian Moldovan de la conducerea CSM-ului a produs schimbări la echipa de handbal. Astfel, nici Liță Danci, directorul
sportiv, nu mai face parte din conducerea echipei. Acesta a fost înlocuit cu Ioan Dosan. Fost director sportiv al echipei masculine de handbal în 2005, Dosan a fost numit la conducerea echipei de fete la începutul acestui retur. „Sunt mulțumit de evoluția echipei, inclusiv de faptul că nu au fost probleme de nici o natură, plățile indemnizațiilor s-au efectuat la timp, iar acolo unde a fost cazul retroactiv, totul decurgând în mod normal, conform planului returului de campionat” a declarat Ioan Dosan.

Numirea unui nou director sportiv este oarecum firească, după ce Maria Sănmărtean, directorul Clubului Sportiv Municipal, și-a manifestat intenția de a păstra echipa în cadrul instituției pe care o conduce. Totuși, banii pentru finanțarea handbalului feminin bistrițean pentru anul 2010 s-au alocat de la bugetul local pentru OMEGA Bistrița, noul club înființat de Adrian Moldovan și Liță Danci. Astfel că, n-ar fi exclus ca, din sezonul viitor, Bistrița să aibă două echipe de fete, care să evolueze în Divizia A. Deocamdată, Iuliu Crăciun, an-trenorul echipei, nu și-a exprimat tranșant punctul de ve-dere față de această problemă. Întrebat alături de cine va merge din sezonul viitor, Crăciun a răspuns: „treaba mea este să antrenez, eu asta știu să fac cel mai bine”.

Victorie cu Timișoara

– echipa de handbal feminin s-a impus la o diferență de șapte goluri

În avanpremiera etapei a 22-a a Diviziei A de handbal feminin, CSM Bistrița a câștigat partida cu Universitatea Timișoara, o partidă pe care a controlat-o de la un capăt la altul. Timi-șorencele au rezistat doar o repriză, prima parte fiind mai echilibrată. La reluare însă, portărița Filipaș a făcut mi-nuni între buturile echipei bistrițene Cadar și Pop au penetrat apărarea adversă la fiecare fază, Crăciun s-a agitat mai mult pe margine și efectele s-au văzut. Timișo-rencele au avut două elimi-nări pe final iar Bistrița a profitat din plin, câștigând la 7 goluri, scor 38-31.

Pentru CSM Bistrița au evoluat: Ionela Filipaș, Iulia Morar, Ligia Ilieșiu, Elisabeta Cadar, Denisa Dorhoi, Andreea Suciu, Irina Boiciug, Ancuța Mușina, Adana Pop, Loredana Timoftei, Diana Chița, Paula Ciocan.

 | 202 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On