Invazia Extratereștrilor! Bistrița, din nou în elita minifotbalului!

Aflat la cea de a doua ediție, Campionatul Municipal de minifotbal Bistrița a reușit din nou să trimită o reprezentantă în rândul primelor 16 echipe din Romania. Dacă anul trecut la Sibiu au fost River Plate și Raal, acum e rândul Extratereștrilor Pokemoni, care au reușit o performanță de excepție la Roman, câștigând medaliile de bronz.

Repartizată în grupa D, campioana orașului nostru avut un parcurs excelent, reușind calificarea în sferturi încă după primele două meciuri. Fizeșan (2), Măjer și Costin au marcat golurile Extratereștrilor în sferturi și prezența la turneul final de la Deva și Hunedoara devenea deja o certitudine.

Supărarea pierderii la limită a semifinalei a fost uitată odată cu transformarea lui Jon Runcan a penalty-ului decisiv din finala mică și Extratereștrii se întorc la Bistrița cu medaliile de bronz.

Raal, cealaltă echipă bistrițeană prezentă la Roman a fost ghinionistă încă de la tragerea la sorți a grupelor. 3 campioane a avut de înfruntat trupa lui Bogdan Mateescu, dar a făcut-o onorabil. A pierdut primul meci la limită, dar l-a pierdut și pe cel mai experimentat jucător, Doru Conon fiind eliminat stupid. Fără el pe teren, Raal nu s-a regăsit și a pierdut și următorul meci, iar victoria de sâmbătă nu a făcut decât să crească regretele suporterilor acestei echipe, așteptările fiind mari, bistrițenii având obiectiv participarea la turneul final.

Turneu final care va avea loc la Deva și Hunedoara, la începutul lunii iulie, Extratereștrii Pokemoni aflându-se într-o companie selectă, într-o grupă infernală: Neatza&Prietenii București- echipa lui Dani Oțil, Bentel Sistem, campioana orașului Cluj Napoca și Pera BMW Deva, echipă gazdă a turneului final.

Grupa A: Raal – Sanorom Balotești 1-2 (Sebi Rus), Raal -Premiersoft Autodriver 0-4, Raal – Pompierul 3-1 (Sebi Rus – 2, Conon). Grupa D: Extratereștrii – Fenix Play 3-0, Extratereștrii – Imperium Ebs 3-2 ( Fizeșan – 2, Majer), Extratereștrii – Ajax Dulcisimo 0-5.


 | 675 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *