Între două amicale, Neagu o pasează pe Elisei la meciul de retragere!

Programat în 16 august, meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei va completa un eveniment important pentru handbalul bistrițean. Cu această ocazie va fi inaugurată noua sală polivalentă și va fi prezentat lotul pentru sezonul care urmează. La partida amicală dintre o echipă a legendelor și Gloria de azi vor participa nume importante din handbalul românesc, cum ar fi Luminița Huțupan, Paula Ungureanu sau Narcisa Lecușanu.

De la eveniment va lipsi Cristina Neagu, chiar dacă atât clubul Gloria cât și Valentina Ardean Elisei au făcut demersuri repetate pentru aducerea ei. Neagu are un meci amical în 14 la Ljubliana, iar apoi un altul, cu prezentarea lotului în 19 august.

Ar fi avut timp suficient să dea o fugă la Bistrița, cu atât mai mult cu cât e binecunoscută prietenia dintre ea și extrema care joacă ultimul meci din cariera ei.

Surse din clubul bistrițean spun că antrenorul Adi Vasile n-ar fi fost de acord cu participarea Cristinei Neagu la meciul demonstrativ de la Bistrița.

”A avut toată disponibilitatea dar programul nu îi permite. Îmi pare rău că nu vine, dar o înțeleg”, a spus Elisei, astăzi, într-o conferință de presă organizată la Consiliul Județean BN.

Evenimentul va începe la ora 16.00 și va fi transmis de TVR. Vor fi puse la dispoziția doritorilor invitații gratuite pe site-ul eventim.ro, dar și la sediul clubului sau la intrarea în sală. Numărul de invitații va fi limitat la 3 pentru un singur cont înregistrat pe site.

 | 1.828 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Caracter zero Neagu Arihicunoscut aspectul !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *