S-a întors roata! CSM Bistrița își revine după eșecul cu Cisnădie și bate la Rapid

Dacă acum un an și ceva, când o formație rapidistă picată din prima ligă ne zdrobea în Cupa României, cineva ar fi zis că va veni o zi în care lucrurile vor sta pe dos, nu l-ar fi crezut nimeni.

CSM Bistrița a crescut în doi ani ca făt frumos și a ajuns să bată fără niciun fel de probleme în Giulești, 29-22. Și chiar la 3 zile după un meci prost, încheiat cu o înfrângere acasă, cu Măgura Cisnădie.

Prima repriză a fost la discreția echipei bistrițene, care nu a lăsat nici un moment senzația că ar putea intra la pauză în dezavantaj. Cu Viorica Țegean inspirată în poartă, apărând multe mingi clare de gol, cu Laura Pristăvița coordonând eficient atacul și marcând în momente importante și cu Magda Paraschiv în poftă mare de joc, echipa lui Pașca a arătat destulde bine bine. Oricum, mult mai bine ca în partida din runda precedentă, semn că Pașca a corectat ce a avut de corectat. Diferența de două goluri la pauză, 9-11, a fost mică la cum a arătat jocul.

Partea a doua a fost trasă parcă la indigo. Cu mențiunea că în joc a apărut Oana Chirilă, care a marcat din toate pozițiile. Neispirat data trecută, Horațiu Pașca a dat indicații corecte și eficiente, în primul rând blocând-o pe Andreea Bucă, principalul pericol spre poarta noastră.

Păstrând permanent o distanță de 5-6 goluri, bistrițencele s-au dus glonț spre o victorie clară și pe deplin meritată. Victorie care poate arăta că înfrângerea cu Cisnădie a fost un simplu accident și că locul echipei bistrițene e în plutonul din fruntea clasamentului.

 

 | 2.772 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Foc de ..paie…iluzii

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *