înotătorii de la CS Tibi – medalii la Campionatul Național de Poliatlon

 

Clubul Sportiv “Tibi” s-a prezentat la startul Campionatului Național de Poliatlon – Pitești cu 4 sportivi născuți în 2002: Ropan Ștefan, Gherman Sorana, Poenar Patricia și Å¢îra Daria.  

La aceste naționale au fost prezenți 456 de sportivi cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani, de  la 52 de cluburi din întreaga țară, ei concurând pe categorii de vârstă.  În probele de ștafetă, fetele din Bistrița au făcut echipă cu cea mai bună înotătoare din țară la categoria 11 ani, Dascăl Ana de la clubul SWC Cluj Napoca. Echipa înaceastă componență a câștigat medalia de argint la 4×50 m liber și medalia de bronz la 4×50 m mixt.

Ropan Ștefan a participat la probele de ștafeta alături de colegii și prietenii săi de la SSV Suceava câștigând medalia de argint la 4×50 m liber și medalia de bronz la 4×50 m mixt.

Cele mai bune clasări la probele individuale le-a avut Ropan Ștefan: locul 5 la 100 m liber, locul 5 la 50 m fluture și locul 6 la 50 m liber, la categoria sa de vârstă concurand 99 de sportivi.  În clasamentul general el a ocupat locul 7.

Președintele clubului, Horgoș Tiberiu, a declarat “Poliatlonul este un concurs greu, sportivii fiind obligați să participe la toate probele de la categoria lor de vârstă, clasamentul general fiind alcătuit cumulând punctajul obținut în fiecare proba. Este suficient să nu stăpânești bine o probă (sau să fi descalificat la una) și în clasamentul general nu mai poți ocupa un loc bun. Din păcate, din cauza bolilor specifice acestei perioade, nu am putut deplasa toți sportivii clubului care îndeplineau condițiile de vârstă, iar unii dintre cei cu care am participat erau în convalescență. Sunt mulțumit de rezultatele obținute în aceste condiții, dar am regretul că nu am obținut medalie și la probele individuale”

sportulbistritean.ro


 | 382 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *