înotători de la Clubul Sportiv Casa Ema la„HÓD CUP International Swim Meeting”

 

Un lot de 9 înotători de la Clubul Sportiv Casa Ema Bistrița a participat în 17 – 18 noiembrie 2012 la concursul internațional de înot “HÓD CUP International Swim Meeting”, desfășurat în Ungaria la Hódmezövásárhely , în complexul unde va avea loc în 2015 campionatul european de juniori. Festivitățile competiției au fost onorate de campionii olimpici (Londra 2012) la natație  Dániel Gyurta și Risztov Éva.

Dintre sportivii antrenați de Tiberiu Horgoș au participat la această importantă competiție: Olaru Luca (n. 2005), Popescu Robert (n. 2004), Ropan Ștefan (n. 2002), Georgiță Alexandru (n. 2001), Bora Carla (n. 2005), Gherman Sorana (n. 2002), Poenar Patricia (n. 2002), Å¢îra Daria Irina (n. 2002), Scridon Alexandra (n. 2002).

Au fost premiate, pe categorii de vârstă, cu medalii locurile 1 – 3 și cu diplome locurile 4 – 6. Sportivii clubului au obținut o medalie de argint, 2 locuri 4, 4 locuri 5 și un loc 6 astfel; Ropan Ștefan medalie de argint la 50 m liber, locul 4 la 100m liber, locul 4 la 100 m bras, locul 5 la 50 m fluture și locul 5 la 50 m bras; Popescu Robert locul 5 la 50 m spate;  Bora Carla locul 5 la 100 m bras;  Olaru Luca locul 6 la 100 m bras; De menționat sunt și locurile 7- 8 obținute;  Gherman Sorana locul 7 la 50 m liber, locul 7 la 50 m fluture și locul 8 la 50 m spate;  Georgita Alexandru locul 7 la 50 m bras și locul 7 la 50 m spate; Poenar Patricia locul 8 la 50 m bras; Popescu Robert locul 8 la 100 m liber

Antrenorul Tiberiu Horgoș a declarat  “Toți, sportivii care au participat, părinții care i-au însoțit, eu, studenții care mă ajută Ardelean Florina și Oltean Paul Marian, am fost impresionați de amploarea concursului, valoarea concurenților, ireproșabila organizare precum și de complexul sportiv în care s-a desfășurat concursul. Experiența participării la această  competiție s-a dovedit foarte utilă atât pentru sportivi cât și pentru mine. Ne dorim ca acest eveniment să fie doar un început în ceea ce privește participarea la competiții  desfășurate în afara granițelor țării”.

Clubul Sportiv Casa EMA își felicită si de aceasta data micuții sportivi ce reușesc ca de fiecare dată sa ne aducă bucurii atat de mari tuturor susținătorilor. Felicităm deasemena antrenorul si colaboratorii acestuia pentru dedicația si munca susținută în cadrul clubului sportiv Casa EMA. Nu în ultimul rând, Clubul sportiv Casa EMA doreste sa aduca multumiri părinților sportivilor care dincolo de atitudinea de parinte model dau dovada a fi reali sustinatori ai sportului bistritean în general si a natatiei în particular.

Multumim si administratiei Complexului Casa EMA care faciliteaza antrenarea sportivilor clubului

 

 

 

 | 871 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *