îNOT: Ștefan Ropan, de la CS Tibi, medaliat în Ungaria la „HUNGAROSPA KUPA”

În perioada 25-26 octombrie 2014, patru sportivi de la CS Tibi au participat la concursul internațional de înot "HUNGAROSPA KUPA 2014", desfășurat în Ungaria la Hajdúszoboszló.

Ei sunt: Bora Carla, Mihali Noemy, Moldovan Cătălina și Ropan Ștefan.

La competiția care este inclusăîn calendarul LEN (Liga Europeană de Natație) au participat sportivi din Ungaria (peste 300 de la 21 cluburi) și din alte 11 țări (peste 300 de la 25 cluburi), în total peste 600 sportivi de la 46 cluburi.

Organizatorii au premiat cu medalii locurile 1-3 și cu diplome locurile 4-6.

Cele mai bune rezultate le-a obținut Ropan Ștefan, medalie de bronz la 100 m bras și locul 6 la 100 m liber. Aproape de zona de premiere au fost Bora Carla la 100 m liber, 100 m fluture și tot Ropan Ștefan la 100 m spate.

“A fost un concurs foarte puternic, cu o largă participare internațională, dar și cu mulți sportivi din România. Avem ce învăța de la astfel de competiții, atât sportivii cât și antrenorii și organizatorii de competiții de înot. Felicit sportivii clubului care au participat la competiție. Ne bucurăm în special pentru locul 3 ocupat de Ropan Ștefan în proba de 100 m bras și asta în țara unde specialiștii în bras sunt foarte mulți și foarte valoroși. Continuăm acțiunea de selecție pentru secția de înot și pentru cea de polo pe apă.” a declarat președintele clubului Horgoș Tiberiu.


 | 522 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *