Înot: Ruxandra Brehar confirmă! Bronz la naționale! Beatrice Chibulcutean prinde o finală!

Cei mai buni înotători de la 60 de cluburi din țară au participat zilele trecute la Campionatul Național în bazin de 50 de metri, desfășurat la Bacău.

Din partea Clubului Sportiv Casa Ema au participat Ruxandra Brehar, Daria Drăgan la categoria tineret și Beatrice Chibulcutean la juniori.

Ruxandra și Beatrice au participat la câte 3 probe iar Daria la 4. Din păcate, anul acesta nu a fost posibilă și participarea la proba de ștafeta feminină de 4, Sorana Gherman fiind accidentată.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Ruxandra Brehar, în proba sa preferată, cea de 50 m bras.În finală, după o cursă excelentă, cu un final foarte bun, a reușit clasarea pe locul 3 la tineret, obținând astfel medalia de bronz ! Aceeași probă a clasat-o pe locul 5 la Open. Ruxandra a fost foarte aproape și de participarea in finala probei de 100m bras de care au “despărțit-o” doar 44 sutimi.

“Sunt foarte fericită că am reușit să câstig încă o medalie la Campionatele Nationale, de data aceasta la tineret, în bazin de 50m. Ea se adaugă la cea individuală de bronz obținută la Juniori în cadrul Campionatului Național 2017, in bazin de 25 m, precum și la cele 6 (1 argint și 5 bronz) din probele de ștafetă, obținute la naționalele anterioare. Urmează încă o perioadă de pregătire, deoarece în luna mai voi participa din nou la Campionatele Internationale ale României de la București, unde îmi doresc calificarea într-o finală”, spune Ruxandra.

Un rezultat frumos a obținut și Beatrice Chibulcutean. Calificată in Finala B a probei de 200 m fluture, ea s-a clasat pe locul 10 la juniori. Beatrice a reușit, de asemenea, clasari bune la junior și în probele de 100 m si 50 m fluture.

De altfel, îmbucurător este că toate cele 3 sportive și-au îmbunătățit timpii personali.

 

 | 3.007 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *