Înot: Rezultate bune pentru CS Tibi la Satu Mare și Beclean

În ultimele 2 weekend-uri, sportivii de la CS Tibi au participat la două competiții de înot. 13 sportivi la Cupa Select în Satu Mare și 29 de sportivi la CupaSomeș în Beclean.

Președintele clubului a declarat “Modul de desfășurare a competițiilor de înot, cu multe categorii de vârstă, multe probe la fiecare categorie de vârstă permite ca un club să obțină multe medalii, iar un sportiv bun dacă la categoria sa de vârstă sunt de exemplu 6 probe poate să urce de 6 ori pe podium chiar pe cea mai înaltă treaptă. Acest lucru, adică obținerea de multe locuri fruntașe la o competiție, în majoritatea sporturilor nu este posibil.

La Satu Mare, Otvoș Lorena și Bora Carla au câștigat toate probele de la categorialor de vârstă, FarkasCristopher, Mezdrea Banu Alexandru și Hârșan Robert în 5 din 6 probe au ocupat întreg podiumul, sportivii clubului câștigând 60 de medalii, 29 de aur, 15 de argint și 16 de bronz.În clasamentul pe echipe ne-am clasat pe locul 2.

Pentru sportivii clubului, concursul de la Satu Mare a fost un succes cu foarte multe recorduri personale. La Cupa Someș, concurs organizat de noi cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud desfășurat la Beclean am avut înscris un lot mai numeros, unii sportivi fiind la prima lor participare la un concurs. Farkas Cristopher și Bora Carla au obținut Cupa Someș acordată celui mai bun sportiv la fiecare categorie de vârstă, iar în clasamentul pe echipe ne-am situat pe locul 2. Și la acest concurs sportivii clubului au doborat multe recorduri personale. Sportivii clubului au obținut 28 de medalii, 12 de aur, 12 de argint și 4 de bronz.”

 

 | 3.032 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *