Înot: Medalii pentru CS Tibi la naționalele de copii și cadeți

În perioada 21-23 iunie 2019 la Brașov s-a desfășurat Campionatul Național de înot categoria copii 10-11 ani, competiție la care au participat 422 sportivi, 191 fete și 231 băieți de la 70 cluburi din întreaga țară. Clubul sportive Tibi a avut 4 sportivi în această competitție: Lorena Otvoș, Alexia Bota, Beatrice Pop și ȘerbanRadu.

Președintele clubului Tiberiu Horgoș ne-a comunicat “Suntem mulțumiți de rezultatele obținute la acest campionat national categoria copii. Cele mai bune rezultate le-a obținut Lorena Otvoș care în echipă de ștafetă cu colegele și prietenele de la CSM Tîrgu Mureș a devenit dublă vicecampioană națională în probele de ștafetă 4×50 m liber și 4×50 m mixt.

La categorie ei de vârstă, fete 10 ani, au participat 93 sportive. Ea a obținut rezultate notabile și în probele individuale, locul 5 la 50 m spate, locul 7 la 50 m liber, locul 11 la 50 m future și locul 15 la 50 m bras. Și ceilalți 3 sportivi și-au îmbunătățit recordurile personale.”

În perioada 11-14 iulie 2019, la Tîrgoviște, s-a desfășurat campionatul național de înot categoria cadeți, băieți 12-14 ani și fete 12-13 ani. Au participat 390 sportivi de la 64 cluburi din țară. CS Tibi a participat la această important competiție cu un lot de 6 sportivi calificați din etapa regională: Nagy Etelka, Farcaș Cristian, Ilișuan Alex, Farkas Cristopher, Hârșan Robert și Radu Matei. “Cele mai bune rezultate le-a obținut Ilișuan Alex cu două medalii de bronz în probele de ștafetă 4×100 m mixt și 4×100 m liber.

Echipa de ștafetă a fost alcatuită din sportivul nostru, 2 sportivi de la CSW ClujNapoca și un sportiv de la SCP Piatra Neamț. În multe probe sportivii clubului au stability recorduri personale. S-au remarcat în acest sens mai ales Farkas Cristopher și Radu Matei cu multe recorduri personale foarte bune. În perioada 1-7 septembrie vor fi în cantonament laToplița, cantonament organizat după modelul celor începute în 2016 la Beclean, adică un cantonament comun pentru mai multe cluburi, în anul acesta vor participa sportive și antrenori de la CSM TîrguMureș, CSM Satu Mare, Delfinii Turda și CS Tibi Bistrita” ne-a mai comunicat președintele clubului bistrițean.

 

 | 683 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *