înot: Locul 5 pentru CS Tibi în proba de ștafetă la CN copii 10-11 ani

Șase înotători de la CS Tibi au participat în perioada 1-3 iulie la campionatul național de înot categoria copii 10-11 ani. Concursul la care au participat 513 sportivi de la 70 de cluburi din țară s-a desfășurat în modernul bazin olimpic din Brașov.

Lotul clubului bistrițean a fost alcătuit din: Banu Alexandru, Carțiș Horia, Farkas Cristopher, Hârșan Robert, Pop Darius și Bora Carla. La aceste campionate naționale doar 37 de echipe au reușit să obțină puncte, se obțin puncte doar pentru clasări în primele 8 locuri, printre ele și clubul bistrițean. Cele mai bune clasări le-a obținut echipa de ștafetă băieți categoria 10 ani, locul 5 în proba de 4×50 m liber și locul 6 în proba de 4×50 m mixt.

Conducerea clubul sportiv Tibi ne-a comunicat “Felicităm toți sportivii clubului care au participat la acest concurs pentru obținerea de recorduri personale la unele probe și echipa de ștafetă băieți pentru rezultatele obținute. Pentru 5 dintre ei a fost prima participare la un campionat național, etapa finală. De altfel în clasamentul general la categoria băieți 10 ani echipa noastră s-a clasat pe locul 8 din 57 de echipe care au avut sportivi la această categorie. Din păcate în unele probe sportivii nu au reușit să obțină timpii accesibili lor în acest moment, asta arată că mai avem de lucru pentru o mai bună mobilizare a sportivilor înaintea fiecărei probe. Următorul concurs la care vom participa va fi campionatul național de cadeți fete 12-13 ani și băieți 12-14 ani la Oradea în perioada 14-17 iulie, unde vom participa cu 5 sportivi. Urmează o meritată vacanță urmată de un cantonament organizat de clubul nostru la care vor participa aproximativ 90 sportivi din Turda, Miercurea Ciuc, Brașov, Cluj Napoca, Beclean și Bistrița.


 | 657 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *