Înot: Gazdele, locul 2 la Cupa Casa Ema!

Lotul de 31 de sportivi ai clubului Casa Ema a obținut 62 de medalii, din care 27 de aur, 19 de argint și 16 de bronz, la un concurs puternic, dominat pentru al treilea an consecutiv de echipa CS Swim Cluj-Napoca.

A 8-a ediție a Cupei Casa EMA a avut loc sâmbătă, în bazinul semi-olimpic de la Casa EMA, unde au concurat 114 sportivi de la 9 cluburi din țară. Clubul Sportiv Casa EMA, organizatorul competiției, a obținut rezultate foarte bune, reușind o clasare importantă pe locul 2 pe echipe, cu un total de 123 de puncte, depășit doar de clubul clujean campion, care a înregistrat 178 de puncte pentru a duce Cupa Casa EMA din nou la Cluj.

Totuși, sportivii antrenați de antrenorul principal al CS Casa EMA, Alex Gabor, dar și de antrenorii de la Casa EMA Anca Pasztor, Florin Moldovan și Cristel Chindea, au performat la nivel înalt, reușind să obțină în total 62 de medalii.

Iată și lista medaliilor :

Beatrice Chibulcutean – 6 medalii de aur, 2 medalii de argint și cea mai bună sportivă a categoriei fete 2004

Ștefan Ropan –5 medalii de aur, 1 de argint, 1 de bronz și cel mai bun sportiv al categoriei băieți 2002

Sara Mureșan – 4 medalii de aur, una de argint, cea mai bună sportivă a categoriei fete 2008

Sorana Gherman – 3 medalii de aur, 3 de argint și cea mai bună sportivă a categoriei fete 2002

Radu Pop – 2 medalii de aur, 2 de argint și cel mai bun sportiv al categoriei băieți 2011

Alex Hobincă – 2 medalii de aur, 3 de bronz și cel mai bun sportiv al categoriei băieți 2009

Ruxandra Brehar – 2 medalii de aur, 4 de argint, 1 de bronz

Andrei Avram – 2 medalii de aur, 2 de bronz

Ruben Burdeț – 1 medalie de aur, 1 de argint

Bianca Pop – 1 medalie de argint, 3 de bronz

David Avram – 1 medalie de argint, 2 de bronz

Laurențiu Platon – 1 medalie de argint, 2 de bronz

Lușcan Patrick – 1 medalie de argint, 1 de bronz

Emma Kerekes – 1 medalie de argint.

Au mai concurat sportivii : Camelia Băbălău, David Bertel, Ema și Sara Dobocean, BiancaGuzu, Marian Istok, Răzvan Kocsis, Estelle Olari, Cristian Oltean, Valentina Oprea, Tudor Ormenișan, Matei Radu, Maia Sângeorzan, Natalia Strugari, Daniela Szabo, Sara Turti, Aniela Vrâncean.

În plus, la cele 3 ștafete disputate în stil open, echipele CS Casa EMA au obținut locul 2 la mixt (Gherman, Brehar, Chibulcutean, Ropan), locul 3 la băieți (Platon, Hobincă, Ropan, Avram A.) și locul 1 la fete (Gherman, Brehar, Chibulcutean, Mureșan)

Gazdele țin să mulțumească tuturor echipelor prezente la startul Cupei Casa EMA, adică  : CS Swim Cluj-Napoca, CS Tibi Bistrița, Delfinii Turda, Corona Brașov, Club Sportiv Școlar Tg. Mureș, Club Sportiv Școlar Gura Humorului, Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, Delphin Constanța.

”De asemenea, mulțumim tuturor partenerilor care au ajutat la buna desfășurare a competiției și anul acesta ! Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care a finanțat prin sesiunea de proiecte deschisă anual și această ediție. De asemenea, vechi și noi parteneri din mediul de afaceri ne ajută să ridicăm constant nivelul competiției, să aducem județul nostru pe harta performanței în natație.”, spune Mihai Oprea, președintele clubului bistrițean.

Sponsori principali : Teraplast și Terasteel

Sponsori : Urbana, Puiul de Crăiești, Romfulda, Terraqua, BCVO Logistics, Open Consult, Physiokinetic, Hills, HP Kaysser, Rombat.

Parteneri : EMA Grafix, 4Dart, Sportul Bistrițean, Timp Online, Observator BN,  Zile și Nopți, Radio Transilvania

 | 3.640 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *