Înot: Cupa Someș a ajuns la ediția a 4-a! Sâmbătă și duminică, la Beclean!

În perioada 19-20 octombrie, în bazinul didactic din Beclean, se va desfășura a 4-a ediție a Cupei Someș la înot.

Organizatorul competiției, Asociația Club Sportiv Tibi ne-a transmis la redacție următorul comunicat:

“La ediția din acest an s-au înscris 179 înotători de la 15 cluburi, 1 4 cluburi din țară și un club din Republica Moldova. Deci pentru prima dată la un concurs de natație din județ participă și un club din străinătate, astfel competiția a devenit internațională. Dacă lucrurile decurg bine în acest sens la ediția de anul viitor vom avea mai multe cluburi din străinătate care vor participa.

Competiția se va desfășura pe parcursul a trei reuniuni. Prima reuniune sâmbătă de la ora 9.30, a doua reuniune sâmbătă de la ora16.30, a treia reuniune duminică de la ora 9.30. Se va concur pe 8 categorii de vârstă: născuți în 2012 și mai mici, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005 și mai mari, fete și băieți.

Cluburile participante enumerate în ordine alfabetică sunt: Asociația Club Sportiv Academia  De Înot Baia  Mare, Asociația Club Sportiv Delfinii Turda, Asociația Club Sportiv Nada  Falticeni, Asociația Club Sportiv Swimmania Cluj-Napoca, Asociația Club Sportiv Tibi Bistrița, Clubul Sportiv Casa Ema Bistrița, Clubul Sportiv Crișul Oradea, Clubul Sportiv Municipal Satu Mare, Clubul Sportiv Municipal Tg.Mureș, Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului, Clubul Sportiv Școlar Tg. Mureș, Clubul Sportiv Swim Cluj-Napoca, Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca, Liceul cu program sportiv Baia Mare, ŞSSCJRO de probe pe apă municipiul Bălţi, Republica Moldova.

Printre sportivii înscriși avem foști și actuali campioni naționali, alții medaliați cu argint și bronz la campionatele naționale, foști și actuali recordmeni naționali la diferite categorii de vârstă. Sperăm că și la această ediție vom avea mulți spectatori. Competiția din acest an este un proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud precum și cu sprijinul Primăriei orașului Beclean.”

 | 1.306 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *