înot: CS Tibi, din nou organizator și participant la o competiție de înot!

În perioada 5-6 noiembrie la bazinul olimpic din Tîrgu Mureș s-a desfășurat competiția de înot Autumn Trophy& Cupa H2O. Pe listele de start au fost înscriși 261 de sportivi de la 15 cluburi din țară. S-a concurat în sistem open dar cu premieri pe 8 categorii de vârstă.

Președintele clubului bistrițean ne-a comunicat: “Autumn Trophy a luat locul concursului Summer Trophy care a avut 2 ediții desfășurate în luna iunie în 2014 și 2015. S-a efectuat această schimbare a datei și implicit și a denumirii pentru a evita afectarea desfășurării concursului de zile caniculare posibile în luna iunie, deci putem spune că este o competiîie care a ajuns la ediția a III-a.

Concursul a avut 3 reuniuni cu probe care constituie o bună verificare pentru cei care urmează să participe la campionatele naționale dar nu numai pentru ei. Cronometrajul a fost electronic ceea ce a devenit o regula la competițiile organizate de clubul nostru. Toți participanții au primit tricouri inscriptionate pentru acest concurs, ocupanții locurilor de pe podium au primit medalii, diplome și premii, iar ocupanții locurilor 4-6 au primit diplome. Considerăm că a fost o reușită aceaată competiție și suntem din nou mulțumiți de colaborarea cu clubul H20 Team din Tîrgu Mureș.Mulțumim Federației Române de Natație și Pentatlon Modern pentru sprijinul acordat în ceea ce privește cronometrajul electronic. Mulțumim sponsorilor care au facut posibilă desfășurarea competiției.”

Clubul sportiv Tibi a avut înscriși în competiție 33 de sportivi din Bistrita si Beclean. 9 dintre ei au urcat pe podium obținând în total 20 de medalii, 5 de aur, 4 de argint și 11 de bronz. Au obținut medalii: Bărcan Alexandru (locul 2 la 50 m liber, 50 m bras, locul 3 la 50 m fluture), Bora Carla (locul 1 la 100 m liber, 200 m liber, locul 3 la 100 m spate, 100 m fluture, 100 m bras, 200 m mixt), Carțiș Horia (locul 3 la 200 m mixt), Farkas Cristopher (locul 2 la 50 m liber, locul 3 la 200 m liber), Ghiță Octavian (locul 3 la 50 m bras), Ilișuan Alex (locul 1 la 50 m liber), Mezdrea Banu Alex (locul 1 la 50 m bras, locul 3 la 50 m liber), Mureșan Arthur (locul 1 la 100 m liber, locul 2 la 100 m spate, locul 3 la 100 m fluture, 400 m liber).

Președintele clubului bistrițean a mai declarat “Suntem multumiți de evoluția sportivilor, de progresul înregistrat și de multele recorduri personale doborâte.Urmeazăcampionatele naționale de poliatlon, dar avem în vedere și o participare în decembrie la puternicul concurs internațional de la Hódmezövásárhely, Ungaria.”


 | 701 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *