Înot, copii 10-11 ani: Lorena Ovoș, din nou dublă vicecampioană națională

Municipiul Pitești a găzduit în perioada 22-24 noiembrie 2019 întrecerile Campionatului Național de înot poliatlon pentru copii de 10-11 ani.

La startul competiției s-au prezentat 487 de participanți (219 fete și 268 băieți) de la 65 de cluburi din întreaga țară. Clubul Sportiv Tibi a participat la această competiție cu 2 sportivi, Otvoș Lorena și Radu Șerban amândoi la categoria 10 ani. Otvoș Lorena a câștigat două medalii de argint în probele de ștafetă 4×50 m mixt și 4×50 m liber.

“Din nou înotătoarea din Beclean, Otvoș Lorena, a obținut două titluri de vicecampioană națională în probele de ștafetă făcând echipă cu prietenele ei de la CSM Tîrgu Mureș. Mulțumim antrenorului de la CSM TîrguMureș, Csorbasi Janos, pentru excelenta colaborare.

Cele mai bune clasări ale ei în probele individuale au fost locul 5 la 50 m spate (au fost 109 concurente la această categorie de vârstă) și locul 7 la 200 m liber. Și RaduȘerban (antrenat în ultima perioadă la CSM Tîrgu Mureș) și-a îmbunătățit recordurile personale în unele probe. Îi felicităm pe cei 2 și anunțăm că ne deplasăm în weekendul următor la Satu Mare pentru a concura la Cupa Select” ne- a comunicat președintele clubului, Horgoș Tiberiu.

 | 2.959 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *