Înot: Alex Ilișuan –  o medalie de argint și una de bronz cu ștafeta la Campionatul Național

Clubul Sportiv Tibi a participat cu 5 înotători la campionatul național de înot poliatlon la categoria copii 10-11 ani, concurs desfășurat la Bacău în perioada 16-18 noiembrie.

Ei sunt: Bota Alexia, Gerendi Klimec Karina, Nagy Etelka, Farcaș Cristian și Ilișuan Alex.

Ilișuan Alex a făcut parte din echipa de ștafetă alcătuită cu colegii de la CSW Cluj Napoca și a câștigat medalia de argint la 4×50 m mixt și pe cea de bronz la 4×50 m liber.

“Suntem mulțumiți de evoluția sportivilor clubului nostru la acest campionat național. Foarte bune sunt rezultatele obținute de Alex Ilișuan, care făcând echipă cu colegii de CSW Cluj Napoca a câștigat 2 medalii în probele de ștafetă. Toți și-au îmbunătățit recordurile personale în majoritatea probelor. O  evidențiem pe Nagy Etelka pentru progresul spectaculos înregistrat în toate probele concursului. Urmează deplasarea la puternicul concurs Cupa Naturtex care se vadesfășura la Hódmezővásárhely, Ungariaînperioada 24-25 noiembrie.

De exemplu la acest concurs în proba de 400 m liber participă 134 fete și 149 băieți, iar în proba de 100 m liber 274 fete și 270 băieți. Vor face deplasarea Otvoș Lorena, Bora Carla, Mezdrea Banu Alexandru și Farkas Cristopher. În luna decembrie urmează deplasarea la încă un concurs în Ungaria, la acesta vom deplasa un lot mai numeros.” a declarat președintele clubului, Tiberiu Horgoș.

 | 2.690 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *