Înot: A 9-a ediție a Cupei Casa Ema e gata de start

Mâine, 12 octombrie 2019, la bazinul de înot Casa EMA se desfășoară a 9-a ediție a Cupei Casa EMA la înot.

Organizatorii au trimis pe adresa redacției un comunicat:

Competiția urmărește promovarea înotului pe plan local și regional. De-a lungul celor 9 ani de tradiție ai Cupei Casa EMA am reușit să adunăm peste 700 de participanți,  astfel în acest an am reunit 143 de sportivi de la 8 cluburi de prestigiu din țară: AS Bucovina Suceava, CS Swim Cluj-Napoca, ACS Swimmania-Cluj-Napoca, CSS Tg. Mureș, CS H2O Tg. Mureș,  ACS Delfinii Turda, ACS Tibi din Bistrița și, desigur, echipa gazdă CS Casa EMA.

Sunt pregătite 140 de probe pentru diferite categorii de vârstă și stiluri de înot, la care vor participa sportivi născuți între anii 2012 și 2002. Listele de start sunt disponibile online pe site-ul Casei EMA, pe acest link: https://casaema.ro/club-sportiv-ema/

Ediția anterioară a fost extrem de echilibrată,Clubul Sportiv Casa EMA a reușit să se claseze pe locul doi, cu rezultate foarte bune. Le dorim succes și în acest an și la cât mai multe medalii!

Ca și în anii precedenți, am reușit să aducem Bistrița pe harta performanței cu susținerea Consiliului Județean prin proiectul finanțat de la bugetul local.

După colaborarea cu succes din edițiile trecute, serviciul de arbitraj va fi asigurat de UBB Cluj Napoca – extensia Bistrița, iar cronometrarea va fi atent înregistrată de Data Timing-Brașov care dispune de un sistem electronic semiautomat.

Clubul Sportiv Casa EMA doreşte să mulţumească tuturor celor care s-au implicat activ în susţinerea acestei competiţii. Datorită sponsorilor și partenerilor s-a reuşit ca în acest an să se acorde cadouri și facilități tuturor sportivilor.

Sponsori principali: Puiul de Crăiești

Sponsori gold: Romfulda, Open Consult

Sponsori silver: Terraqua, ICPE, GSB Electric

Parteneri de imagine: EMA Grafix

Parteneri media: Sportul Bistrițean, Observator BN, Bistrițeanul, Zile și Nopți

Parteneri: UBB Cluj-Napoca extensia Bistrița, 4D Art

Clubul Sportiv Casa EMA urează tuturor participanților mult succes!

Centrul SPA Casa EMA va fi închis sâmbătă pentru public, pe toată durata competiției.

 | 965 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *