Înfrângeri la zero pentru "Viorel Moldovan"

Înfrângeri la zero pentru "Viorel Moldovan"

Juniori A

”Viorel Moldovan” ”“ CFR Cluj 0-3

Școala de Fotbal ”Viorel Moldovan” a pierdut acest meci cu 3-0, fără a se disputa însă, deoarece ambulanța a întârziat să apară. Parcă am mai văzut faza asta la Leon Buhai !!!

Juniori B

”Viorel Moldovan” ”“ CFR Cluj 0-5 (0-3)
V. M.: Rauș (Bor), C. Cătuna (Briciu), Andronic, Ștefănuț (D. Cătuna), Coroian, Pădurariu, Mihancea, Bența, Cristurean, Jeican, Ureche (Moișin).

Antrenor Leon Buhai.

Fără drept la replică

Elevii lui Leon Buhai nici nu au apucat să sufle pe teren, în primele 10 minute CFR Cluj rezolvând meciul prin 3 goluri, portarul Rauș greșind copilărește la toate. Bistrițenii au mai echilibrat lupta pe teren până la finalul primei reprize, însă coșmarul a continuat după pauză când, în primul minut, clujenii au marcat golul 4 și au turnat plumb în ghetele jucătorilor noștri. Ultimul gol, marcat de oaspeți cu un lob peste portar, nu a mai contat, pentru că în echipa lui Buhai nimeni nu mai avea chef de fotbal. ”Am întâlnit o echipă bună, dar i-am ajutat și noi să câștige. Așa se întâmplă în echipa mea. După un meci bun, vine altul slab, ăsta ne este ritmul. Dacă portarul nu greșea, rezultatul putea fi altul”, ne-a declarat Leon Buhai.

 | 170 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On