Înfrângere cu gust de victorie! Gloria merge mai departe în Cupa României

Pe terenul Iproeb, Gloria a întâlnit Avântul Reghin, în etapa a doua a Cupei României. Surpriza a avut loc chiar înainte de fluierul de început, când arbitrii partidei au constatat că oaspeții nu aveau nici un fel de act de legitimare.

Echipa bistrițeană a câștigat astfel cu 3-0 și merge mai departe în Cupa României.

Însă, meciul s-a disputat totuși, dar într-un cadru amical. După o prima repriza săracă, în faze de poartă, unde putem nota doar o bară a echipei din județul Mureș, scorul la pauză a fost nemodificat, 0-0.

A doua repriza a fost  mai animată decât prima. Bistrițenii, începând mai bine își creează câteva situații bune de a marca, prin Stoianov și Suciu. Din minutul 60, însă, echipa mai experimentată pune stăpânire pe joc, și profită de căderea fizică a jucăcorilor bistrițeni, marcând de două ori, 0-1 în minutul 70 la o greșeală a lui Patca, care respinge defectuos o centrare de pe dreaptă, în bară, și din 5 metri, oaspeții deschid scorul. În minutul 88 se face 2-0, mureșenii taxând încă o dată apărarea gloriosilor.

A fost primul eșec în partidele de pregătire pentru echipa lui Matei și Nalati, dar și primul adversar mai puternic și mai experimentat.

Gloria Bistrița a început în formula: Racoti, Patca, Hăsnas, Bucur, Meșter, Nalati, Suciu, Rebrisorean, Dobrea, Moldovan B, Stoianof. Au mai intrat: Cilean, Rus S, Băldean, Hofer.

 

 | 3.377 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Gloria Bistrita a avut un sezon precompetițional ca la carte. Se vede că cei care pregătesc clubul știu ce fac. Nu sunt amatori,
  Nu am nimic de reproșat!
  S-au întors din vacanță cu mult timp înainte de începerea campionatului, s-au antrenat, au jucat 3 meciuri amicale și 2 în Cupa României, au testat jucătorii, s-a conturat un stil de joc. Unii adversari au fost modești, alții au fost mai buni ca noi. Asta e, învățăm atât din victorii cât și din înfrângeri!
  Repet, pregătirea sezonului 2018/19 a fost foarte bună și profesionistă!
  Vă doresc mult succes în Liga aIII-a, cât mai multe victorii și cât mai multe puncte.
  Cred că o clasare în prima jumătate a clasamentului (locul 6-7) ar fi foarte bine în primul an in Liga 3.
  In 2019/20 probabil că o să terminăm pe locul 3
  În 2020/21 probabil că o să terminăm pe locul 1
  Aveți răbdare cu echipa!

  Post a Reply
  • aoleoooooooo…..si pina in 2020 ?????? si ce sa manincxa gura lor. ???? nici un mangotel ……nimic ???

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *