INEDIT: Din ringul de luptă, în mănăstire! Ionel Burduhos și-a cerut iubita în căsătorie

Ionel Burduhos, președinte și antrenor al clubului sportiv Profesional Fight Gym, a renunțat la ringul de luptă și la antrenamente pentru o zi și a mers alături de iubita sa, Antonia, la mănăstire. Acolo, în prezența Starețului mănăstirii, a făcut un pas important în viața lui.

Departe de agitația cu care este obișnuit la antrenamente și în competiții, Ionel Burduhos și-a luat iubita și copilul și a mers la mănăstire, acolo unde a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie pe aleasa lui, Antonia. Cu binecuvântarea Părintelui Stareț Nectarie, antrenorul sportivilor de la Profesional Fight Gym Bistrița s-a logodit și este gata să pornească pe un nou drum.

Ionel Burduhos nu a ezitat să facă public acest moment și a primit felicitările cunoscuților pe Facebook, acolo unde a postat fotografii din mănăstire:

„A venit momentul în care am hotărât sa fac pasul spre viața de familie alături de o femeie speciala pentru mine și un copil minunat. Cu multa iubire și cu Dumnezeu înainte într-un loc special și cu binecuvântarea Părintelui Staret Nectarie”, a scris acesta.

 | 2.733 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *