INEDIT: Lecții gratuite de tir cu arcul!

Bistrițenii au ocazia să practice o nouă activitate de recreere. Sâmbătă, între orele 13.00 și 14.00, bistrițenii sunt invitați să învețe să tragă cu arcul… Gratuit! VEZI unde o să aibă loc lecțiile și care sunt condițiile de participare.

Clubul Monarhiștilor Bistrițeni, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, organizează un eveniment nou pentru Bistrița, care va avea loc sâmbătă, în Pădurea Schullerwald. De la ora 13.00, bistrițenii vor avea ocazia să învețe noțiunile de bază ale Tirului cu Arcul și, de asemenea, să le pună în practică.

Partea bună este că accesul e gratuit pentru toată lumea. Bistrițenii care doresc să participe trebuie să îndeplinească două condiții: să aibă peste 12 ani și să meargă cu echipament sportiv.

Directorul Clubului Monarhiștilor Bistrițeni a declarat pentru Bistrițeanul.ro că încearcă să găsească o soluție pentru ca tragerile să poată fi practicate chiar și iarna. Pentru ca acest lucru să se realizeze e nevoie însă de o sală de sport unde bistrițenii să aibă acces măcar o oră sau două pe săptămână. De asemenea, tot Marius Pop asigură oamenii care vor participa sâmbătă la eveniment că o să fie luate toate măsurile de siguranță pentru a nu fi incidente.

Demonstrația de Tir cu Arcul o să aibă loc după depunerea de coroane la monumentul închinat foștilor deținuți politici care va avea loc în fața blocului Lamă.

La evenimentul din Pădurea Schullerwald participă și președintele Federației Române de Tir cu Arcul, Aurelian F. Bacinschi, antrenorul CSS Rădăuți, prof. Ioan Trufin și instructor ArcTransilvan, Răzvan Cîtu.

Ana Ștefănel – bistriteanul.ro


 | 642 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *