La începutul lunii februarie, Bistriţa se va afla din nou pe harta sporturilor de contact!

Se anunţă un spectacol marţial. Clubul Sportiv Profesional Fight Gym Bistriţa începe anul în forţă şi aduce în faţa dumneavoastră o competiţie de kickboxing de mare anvergură, ce se va derula pe parcursul a două zile: TRANSILVANIA MIX KOMBAT – 3-4 februarie 2023.

Evenimentul, în care vor urca în ring peste 200 de sportivi, va avea loc la Sala Polivalentă situată pe strada Vasile Conta. Vineri, în data de 3 februarie, începând cu ora 18:00, se va derula prima parte a evenimentului sportiv, prin desfăşurarea unei gale cu meciuri de tipul semi-profesionişti şi profesionişti.

Bistriţa este reprezentată la această gală de 10 sportivi ai clubului Profesional Fight Gym. Sunteţi aşteptaţi să îi susţineţi pe luptătorii noştri în număr cât mai mare şi să vă bucuraţi de asemenea de întreaga competiţie.

Preţul biletelor din tribună este de 30 de lei şi pot fi achiziţionate din mai multe puncte ale oraşului: WeFit Club Fitness (str. Crinilor nr. 1), Restaurant Ardeal (Drumul Cetăţii, nr. 5), Fly Fitness Club (str. Libertăţii, nr. 49, et. 2).

Pentru cei care vor să guste din spectacol la nivelul ringului de luptă, se pot rezerva locuri la mesele VIP la numerele de telefon: 0742671274 şi 0756463057.

 | 709 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *