Alt incendiu la stadionul Jean Pădureanu! Degradarea continuă, nimeni nu răspunde!

După ce anul trecut, pompierii au stins un incendiu pornit deasupra tribunei oficiale, ieri, voluntarii de la SVSU au intervenit prompt și au oprit un alt dezastru ce putea să aibă loc în arena aflată în lichidare.

Au apucat să ardă doar două scaune de plastic de la tribuna întâi. Focul a fost pus în jurul orei 11.00, de niște derbedei care se distrau acolo. Un om de sport aflat în zonă a sunat la 112 și au intervenit repede voluntarii Primăriei, evitându-se extinderea flăcărilor.

Stadionul Jean Pădureanu este scos la licitație de firma executorului Vasile Urs, însă nimeni nu pare interesat de ofertă. Între timp, cluburile de fotbal 1.Gloria și Gloria Junior intrețin vestiarele de la tribuna a doua, iar CSM Bistrița câteva spații de antrenament de la tribuna 1.

Însă, răspunderea generală aparține firmei lichidatoare, care nu pare interesată să păzească și să întrețină celelalte bunuri din stadion. Cu atât mai puțin e implicată Primăria, chiar dacă, prin vocea viceprimarului Cristi Niculae, a anunțat că intenționează să cumpere stadionul

 | 1.377 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *