încă o afacere păguboasă pentru Gloria! își pierde, gratuit, cel mai valoros bistrițean!

Paul Anton, fostul mijlocaș al Gloriei, și-a reziliat contractul cu formația bistrițeană si a semnat pe trei ani și jumătate cu formația Pandurii Târgu-Jiu.

 

Astfel, așa cum a pățit și în alte rânduri, Gloria scapă printre degete unul dintre cei mai valoroși jucători bistrițeni din ultimii ani fără să încaseze nici un ban. Anton nu a fost plătit la timp de conducătorii bistrițeni și și-a depus memoriu la LPF. Șefii din Târgu Jiu au intrat pe fir și s-au înțeles cu jucătorul să renunțe la sumele pe care le avea de încasat de la Bistrița și să semneze cu Pandurii.

 

La echipa lui Grigoraș va avea un contract de 3 ori mai mare ca la Gloria și se va putea apropia de 100.000 de euro pe an dacă va avea evoluții bune.

 

Sunt foarte bucuros că s-a realizat acest transfer, îmi doresc să fie într-un ceas bun. Pentru mine este sigur un pas înainte, Pandurii este un club care în ultimul timp a crescut foarte mult ca joc. Referitor la Gloria sper ca să-și rezolve problemele financiare cât mai repede posibil”

 

Cine este Paul Anton

Paul Anton s-a născut la Bistrița pe 10 mai 1991, a început fotbalul la Inter Viișoara, unde a reușit prima performanță câștigând titlul de campion național la Memorialul Gheorghe Ola în anul 2003. În iarna lui 2006 , la 15 ani jumătate, este împrumutat la Bihorul Beiuș unde joacă returul în liga a III-a, după care în vara anului 2007 este transferat la Gloria Bistrița.

 

După ce joacă finala Campionatului Național de Juniori, pierdută în fața celor de la Liberty Salonta, în ediția de campionat 2008/2009 joaca în liga a II-a pentru Delta Tulcea, se întoarce pentru turul ediției 2009/2010 la Gloria după care este împrumutat pentru retur la divizionara de liga a II-a FCM Târgu-Mureș. Edițiile de campionat 2010/2011, 2011/2012 și turul acesta de campionat Anton a evoluat pentru Gloria, unde în urma evoluțiilor a fost selecționat și la echipa națională de tineret a României, unde a evoluat în șase partide.

 

Leon Buhai, Adrian Linca

 | 304 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *