În genunchi

Juniorii I ai Liceului cu Program Sportiv au pierdut meciul cu liderul Extrem Baia-Mare și odată cu el și puținele șanse pe care le mai aveau pentru calificarea la turneul semifinal. Deși nu a terminat meciurile din grupă, echipa lui Silvian Vlad a cam încheiat socotelile cu junioratul. Și cum nu vor juca nici pentru HCM în acest sezon, aceștia rămân deocamdată cu un gust amar, în speranța că vor prinde, unii dintre ei, o echipă de seniori, pentru a-și continua activitatea în handbal.

LPS Bistrița a întâlnit pe Extrem Baia-Mare, una dintre pretendentele de anul acesta la titlul național și liderul grupei G a Campionatului Național. Bistrițenii au încercat marea cu degetul și au debutat în forță, lăsând impresia, după primele minute, că pot produce o surpriză. Minunea a durat numai un sfert de oră. Juniorii lui Vlad au dat dovadă de slăbiciune de caracter și de neputință și s-au văzut conduși la patru goluri în numai două minute. Nu s-au dezmeticit și au fost buimăciți și mai tare de adversari, băimărenii intrând la cabine la o diferență de 11 goluri, scor 21”“10. LPS nu-și revine nici în partea secundă, evoluând la fel de slab. Bistrițenii au arătat obosiți, lipsiți de concentrare și de imaginație, resemnându-se cu ideea că vor pierde. Și-au mai revenit pe final, reușind doar să limiteze proporțiile scorului și pierzând cu 39-30.

”Șansele noastre de a mai juca la turneul semifinal au dispărut în urma acestei înfrângeri. Problema este că am început bine jocul, dar după 15 minute am căzut… Important este acum să câștigăm faza pe zonă a Olimpiadei Sportului Școlar și să încercăm să ne ridicăm gradul de măiestrie sportivă pentru a putea promova elementele de valoare care există în această echipă la nivel de seniori. Pentru meciul cu Extrem le reproșez lipsa de comunicare între ei, au luat multe faze pe cont propriu. Bagajul lor tehnic și tactic este foarte mare, dar nu și l-au pus în valoare” a declarat antrenorul Silvian Vlad.

”Poate nu s-a vrut ca juniorii să joace la HCM”

Antrenorul Silvian Vlad regretă faptul că jucătorii săi nu pot evolua sezonul acesta la echipa HCM-ului și este de părere că nu s-a făcut tot ce se putea pentru ca elevii săi să aibă drept de joc. Acesta atacă din nou, voalat, conducerea HCM-ului.

”Regret că nu vor mai juca la echipa mare. N-aș vrea să fac niște aprecieri care să pară tendențioase, dar mă gândesc că dacă ar fi insistat conducerea pe lângă Federație, poate că s-ar fi putut realiza. Poate că nu și-au dorit neapărat acest lucru, gândindu-se că îi vor reactiva pe jucătorii care sunt aici. Probabil că și acesta este unul dintre motive” a declarat Vlad.

 | 301 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On